-
5,70 altına salınan kur neyi fiyatlıyor?
Beklentiden yüksek faiz indirimini mi yoksa beklentiden daha düşük faiz indirimini mi?
Yok, her halükarda kur inecek diyorlarsa, orasını bilmem...
-
12 Eylül Perşembe 14:28 TURKCELL'İN 1,01 MİLYAR TL TEMETTÜ ÖDEMESİ GENEL KURULDA ONAYLANDI
bakın işte mevcut şirketler var...
EREGL var TUPRS var...temettü veren fiyat artış potansiyeli olan...var oğlu var 
beğenmiyorsan kendi işini kendin kur...nalburiye, züccaciye, market, oto tamircisi...vs vs...
-

Originally Posted by
mursevim
Ben 1450 lira kiradaydım 1+1..ev sahibi 1650 yapıcaktı..bende çıktım 2+1 1400 e buldum

işin ilginç yanı adam 1+1 i 1400 e vermiş kiracı bulamayınca

Bizim bölge o kadar şanslı olmadı. Aynı bina da 3.700 TL 'ye birisi evi tuttu. Ben nakliye vs hesaplayınca şimdilik oturmaya devam kararı aldım. Etrafta ev bol olsa (geçen sene gibi) rahattım ama maalesef değil. Geçen sene tamamen şartları ben belirleyerek taşınmıştım
-

Originally Posted by
EREGLTUPRS
Dünyada DOLAR/para bollaşacak ortaya çıkacak...Bence sebep bu...Basit düşünelim...Basit en iyidir derler...
Maalesef haklisin
Ekonomisi daha kotuye gitmesin diye amerika dolari feda ediyor olan dolar kazananlara oluyor
Trump istifa!!!!
-
3,25 faiz indirimi...
Ortalama beklenti kadar...
-
Imf gitti dth geldi
Dth cilar saolsun orda tuttukca daha cok boyle duser dolar
Sarin ordan 10 15 balya taze dth dolari kararla birlikte vurucaz
-
Merkez Bankası'nın 325 baz puanlık faiz indirimi kararından önce 5.75 civarında hareket eden dolar/TL, 325 baz puanlık faiz indirimi sonrası % 1'in üzerinde değer kaybederek 5.6779'a kadar geriledi. Piyasanın 275 baz puanlık beklentisinin üzerinde bir indirim olmasına rağmen korkulan kadar yüksek miktarda olmamasının Lira'yı desteklediği belirtiliyor.
BTH
-

Originally Posted by
reLo
Bizim bölge o kadar şanslı olmadı. Aynı bina da 3.700 TL 'ye birisi evi tuttu. Ben nakliye vs hesaplayınca şimdilik oturmaya devam kararı aldım. Etrafta ev bol olsa (geçen sene gibi) rahattım ama maalesef değil. Geçen sene tamamen şartları ben belirleyerek taşınmıştım

hocam 3500 tl kira verebiliyorsan yaşın da gençse kredi ile ev alabilme gücün olmalı...ciddi ciddi düşün...
ama orda da müteahhitlerin markalı ev projesi kucaklarına oturma...iyi araştır makul ev bulursun...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri