5,8408 vurdu çekti
5,8408 vurdu çekti
Sorularýma karþýlýk vermedin, bekliyorum..
Sen Kürdistan'ýn hak olduðunu kabul etmemiþ olsan bu yazdýklarýný yazamazdýn ama bunu açýklamaktan çekiniyorsun, çekinme açýkla.. Dünya devletleri dediðin gibi Kürdistan'a hak veriyorsa her ülkenin içinde birsürü etnik var onlara niçin topraklarýný verip devletlerini onaylamamýþlar?
Dünyada devleti olmayan Kürtlerden kat kat fazla Türk etnikler var sen önce onlara Türkistanlarýný ver sonra gel buraya Kürdistan için uðraþ, kendini de insanlarý kolayca kandýrabilecek kadar çok açýkgöz sanma...
Benim Türk ulusu içindeki hiçbir etnikden fobim yok yalnýzca kendini Türk ulusu içinde görmek istemeyen Kürtçülere ziktirolun gidin diyorum..
borsada kýyametten önce son çýkýþtayýz,buradan cehenneme yolculuk baþlayacak, hedef 6,5 cent
Dolar coþkuyu buldu artýk bunu durdurmak imkansýz. Yarýn Meclise tezkere gelecek oylama neticesinde ve Harekata baþlandýðýnda dolar fiþekleme yapmamasý imkansýza yakýn. Hele Trump höt-döt diye ikaz etmesi falan .. hep dolara yarar.
dolar arttýkça konkardato bekliyen firmalar idam fermanýný imzalar.. bunlar hep silsile usulu devam eden þeyler..
Bu arada iþe AB'de karýþýrsa yandý gülüm keten helva.
Bunlar tabi arzu etmediðimiz þeyler.. ama bu yolun kaderi böyle...
Vallahi ben söyleyeceðimi söyledim lafým bitti. Ayný þeyleri tekrarlamayý da forumdaþlarý rahatsýz etmek olarak telakki ederim. Bakalým zaman ne gösterecek, kim haklý kim haksýzmýþ. Sabýrlý olun biraz...![]()
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
BEYAZ SARAY, ÇÝN HÝSSE SENETLERÝNÝN ABD DEVLET FONLARI PORTFÖYÜNDE YER ALMALARINI SINIRLAMAYA ODAKLANMIÞ DURUMDA- BLOOMBERG NEWS
Ons yukarý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri