Þanaz'ým Cemal'ým eþek cennetinde devletiniz hazýr,
en kýsa zamanda PKK/hdp'lileri oraya göndereceðiz....
Niçin?
Çünkü þeytan azapta gerek..
https://odatv.com/kurtlerin-devlet-s...-12101906.htmlModacý Þanaz Cemal, Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Baþkaný Papa Franciscustan, Kürtlerin devlet sahibi olmasý için destek saðlamasýný talep etti.
Köpek beni kazýða oturtun diye baðýrýyor...
https://veryansintv.com/hdp-milletve...akca-paylasim/HDP 26. Dönem Van Milletvekili Lezgin Botan, Barýþ Pýnarý Harekatý’na yönelik Twitter mesajýnda þöyle yazdý:
“Vatan senin deðil, Orta Asyalý iþgalci, istilacý devþirme göçmen. Kürtleri katletmek için ülkeyi çoktan Amerika, Rusya’ya sattýnýz. Siz Kürtleri katlederken, ülkeniz emperyalist pazarda lime lime edilecektir. Size düþen açlýk, yoksulluk, iþsizlik ve it gibi gebermektir. Hayýrlý olsun!”
Son düzenleme : METEPOSTA; 13-10-2019 saat: 00:26.
Amerika'ya mý satmýþýz? Klavyesi sürçmüþ herhalde Sayýn METEPOSTA...
Bu satýlmýþlarýn kuyruk acýsý Kürt vatandaþlarýmýzýn çok büyük bir çoðunluðunu patronlarý Batý'ya satamamýþ olmalarý.
Ýþte buna kuyruk acýsý derler...![]()
Hangi kapýdan sokacan bunlarý Avrupaya. Kapýlarý açýnca ooo hoþ geldiniz diyen bir karþý taraf mi var. Sýnýr güvenliði diye bir þey var. Bizdeki rahatlýk baþka ülkede yok. Yok öyle beleþ saðlýk hizmeti otobüs tramvay beleþ dükkan aç vergi levhasý sanayi ticaret sicil, oda üyelik ücreti yok. Ýstediðin kaçak ürünü getir Suriye Mahallesi'nde sat. Her ilde vardýr. Suriyeli mahallesi. Kendi memleketinde yabancý hissine kapýlýyor. Ben severdim bunlarý artýk zerre haz etmiyorum. Zemin katta oturan engelli biriyim. Oturduðum apartman da 3. Katta iki Suriyeli var 2 de Türk aile. hayvanýn biri asansör kapsini kastý kýrmýþ tötüne battý. Ula iki ay oldu asansör parasý ödedim. Ýki taksitte. Ha þu da var onun bunun çocuðu bunlar Suriyeli zilime basar sürekli otomatik kapýyý açmak için. Edep adap insanlýk yok. Tramvay da eziyordu beni. Ýki kiþilik yere kýzý ile oturmuþ yer vermiyor kimseye yaþlý, kadýn yada hasta farketmez sana otobüste tramvay da yer vermeyenden hayýr gelirmi. Ýyi insan elbette var ama ben dikkatli izliyorum. Ha tramvay için bilet okutmadan geçince uyaran görevliyi dövdükleri de bunlarýn ne mal olduðunu gösteriyor. Bunlar ne ensar ne muhacir bunlar hayvan oðlu hayvan. Esed'in adam yerine koymadýðý yaratýk bunlar.
Yaradýlaný yaradandan ötürü seven bir anlayýþtayýz biz. Avrupa ve amerika kýtasý devletlerini yönetenlerinde ve de vatandaþlarýnda bizim insanlýðýmýzýn, paylaþma anlayýþýmýzýn %1'i olsa yeter de artar bile(bizim gelirimizle söylekilerimn gelirlerini kýyaslayýn görürsünüz zaten)Yapmazlar öyle þey biliyorum elbette.
Kýnadýðým þeyi ben yapýyorum bugünkahvede okey masasýnda devlet baþkanýna akýl veren, futbol külübü yöneten, teknik direktörlere taktik verenler gibi oldum. Boþ konuþtum vesselam.
Nerde bir Suriyeli görsem maddi olarak birþey verirdim. Merhameti bilirim. Dinimi de elhamdülillah. Bunlarin gerçekten temizi ve inançlýsida var mikrop soysuzuda hýrsýzý da. Abi bunlar çalýþtýklarý yerde bir sorun oldumu hepsi birden canavarca saldýrýyor. Ha unuttuðum bir þey daha bunlsr asgari tavuk eti yemek zorunda. Ha son bir þey bunlarin fuhuþ yapanida var çingeneler bunlarý yolda satiyor. Yarýn nesep olayý da çýkar. Bunlarýn sýnýrý çözülmelidir. Yolgeçen hani olmamalýdýr. Ýstihbarat raporu alýnýp tek tek öyle kabul edilmeli.
Yontulmamýþ olduklarýný biliyorum elbet de, insanlýk adýna yapýlmasý gereken þey o. GAYA'nýn hoþuna gidecek ama olsun, kürtleri de, araplarý da günahým kadar sevemiyorum maalesef, mesleken de, minibüsçü, oto galerici ve köþebaþý küçük emlakçýlarý, yontulmamýþlar çünkü.
Yer Ýmleri