-
cuma günü evi sattım bugün 5.7225 den tamamını doalra bağladım yatmaya devam yaşasın dth ciler
bir halt olacağı yok.
-
nasıl memleket adam doalr alıyorum diye neredeyse 300 tl yi bikerede eksiverdi hesabımdan oh ne güzel iş bedavadan vergi
bir halt olacağı yok.
-
ODD: EKİM AYINDA OTOMOBİL SATIŞLARI BİR ÖNCEKİ YILIN AYNI AYINA GÖRE %137,94 ARTTI VE 39.996 ADET OLDU
millet ekimd ene saldırmış be stoklar o yüzden sıfırlanmış bekleyen herkes arabayı almış
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
ODD: EKİM AYINDA OTOMOBİL SATIŞLARI BİR ÖNCEKİ YILIN AYNI AYINA GÖRE %137,94 ARTTI VE 39.996 ADET OLDU
millet ekimd ene saldırmış be stoklar o yüzden sıfırlanmış bekleyen herkes arabayı almış
aynen öyle, bakım için aracımı servise götürdüm geçen, gitmişken arabaları incelerim, doğru düzgün araba yoktu bakacak. Ne oluyor dedim, hepsi satıldı kredi faizleri düştüğü için, yenileri gelecek bekliyoruz dedi.
saldırmış millet.
-

Originally Posted by
ayhan53
cuma günü evi sattım bugün 5.7225 den tamamını doalra bağladım yatmaya devam yaşasın dth ciler

Hayırlı olsun en azından fiziki olarak alıp banka kasasına koysaydınız keşke
-

Originally Posted by
pilavli
aynen öyle, bakım için aracımı servise götürdüm geçen, gitmişken arabaları incelerim, doğru düzgün araba yoktu bakacak. Ne oluyor dedim, hepsi satıldı kredi faizleri düştüğü için, yenileri gelecek bekliyoruz dedi.
saldırmış millet.
kasım sonu aralık ortasına sipariş alıyorlar fiyat ise geldiği tari itibariyle belirlenecek diyorlar
fiyat bile vermiyorlar ekim ayı fiyatını söylüyorlar bunun üzerinden ya düşer ya çıkar diyorlar
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53

kuzu 5.20 olacak diyor başkan 2. evimi sattın hayırlı olsun
-

Originally Posted by
e.yegen
kuzu 5.20 olacak diyor başkan 2. evimi sattın hayırlı olsun
kuzu desin borsayada 50 yada 300 diyordu
yok ilk
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz