Enflasyon, en son olarak, oniki aylýk ortalamaya göre % 16,81 olarak belirlenmedi mi?
Enflasyon, en son olarak, oniki aylýk ortalamaya göre % 16,81 olarak belirlenmedi mi?
allianz, özel saðlýk sigortalarýna %45 cývarý zam yapmýþ
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
https://www.borsaistanbul.com/verile...sanli-verileri
swap iþlemlerinde son bir haftadýr "TL Karþýlýðý Döviz SATIÞ" yerine "TL Karþýlýðý Döviz ALIÞ" bölümünde iþlem geçiyor, ve rakamlar ayný noktalarda dalgalanýyor. dikkat çekici.
Böyle bir rekorlar gününde dolar kuru dibi bulmalýydý bana göre...
Bu millete rekor yaramýyor.
vergi usül kanununda ydo yu her yýlýn ekim ayýndaki on iki aylýk yurt içi üretici fiyat endeksine baðlýyor.Memur vs zam alýrken yýl sonu beklenen aylýk tüketici fiyatlarý enflasyonu artý farka göre zam alýyor. Memur sendikalarý adam olsun on iki aylýk ortalamalarý esas aldýrsýn zamda. Memur sendikalarýnýn hükümete karþý herhangi bir uyarýcý eylemi yok.Bildiðim milli eðitim önünde simit yeme eylemi filan yaptýlardý.Zaten hükümette o gün kimse yemek yiyememiþ üzüntüden.
bimde bulgur 3.75 olmuþ geçen 1 sene önce 1,95 ti hani enflasyon 8,5 , þimdi bim mi yalancý damatmý çözmeye çalýþýyorum, bulgur dediðim buðdayýn kýrýlmýþ hali hani o çiftçinin 1, 20 ye sattýðý buðday, milletin a..... koyacaklarýný zaten þöylemiþlerdi acayip bi durum yok aslýnda
bir ara burada peynir muhabbeti olmuþtu bende çok beðendiðim peynirin markasýný ve nereden tedarik ettiðimi yazmýþtým, bir ay önce sipariþ verdiðimde kalite çok düþmüþtü, dün yine sipariþ verdim ve bugün gelen peynir yeminle çok kötü, zamlaramý üzüleceðiz kalitesizliðemi
Yer Ýmleri