ya arkadaþlar teþekkürler iyi dilekleriniz için.😉 bir Galatasaraylý olarak nasýl mutlu ettiniz saðolun varolun. bu millete düþman gerekmez. biz bize yeteriz...
ya arkadaþlar teþekkürler iyi dilekleriniz için.😉 bir Galatasaraylý olarak nasýl mutlu ettiniz saðolun varolun. bu millete düþman gerekmez. biz bize yeteriz...
Ben bi yere gitmiyorum mac izliyorum. Dolar yerinde saysýn fark etmez benim param hep ayný miktarda kaliyor
bir halt olacaðý yok.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
GEÇEN YIL HAFTADA ORTALAMA 61 KÝÞÝ ÝNTÝHAR ETTÝ
Yoksulluk ve iþsizlik rakamlarýndaki artýþa paralel olarak intihar vakalarýnda da artýþ yaþandý. Geçen yýlýn verilerine göre 3 bin 161 kiþi intihar ederek, hayatýna son verdi. Baþka bir ifadeyle 2018 yýlýnda haftada 61 kiþi intihar etti.
Ýntiharlarý Meclis gündemine taþýyan CHP’li Gamze Akkuþ Ýlgezdi, Adalet ve Kalkýnma Partisinin iktidarý döneminde intihar ederek hayatýna son veren yurttaþ sayýsýnýn resmi rakamlara göre 47 bin 537’ye ulaþtýðýna dikkat çekmiþti.
bence de egonomi çok eyi.
Tarihi bir gündü, tarih tekerrürden ibarettir, günü de uyuyor!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri