Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
12 Kasým Salý 14:09 TÜSÝAD: YENÝ KONAKLAMA VE DEÐERLÝ KONUT VERGÝLERÝ TEKRAR GÖZDEN GEÇÝRÝLMELÝDÝR
12 Kasým Salý 14:09 TÜSÝAD: MEVCUT GELÝR VERGÝSÝ TARÝFESÝ DAHA ADÝL OLARAK YENÝNDEN TASARLANMALIDIR
12 Kasým Salý 14:09 TÜSÝAD: DÝJÝTAL HÝZMET VERGÝSÝ SEKTÖRDEKÝ YATIRIM ORTAMINI OLUMSUZ ETKÝLEYECEKTÝR
12 Kasým Salý 14:08 TÜSÝAD: YENÝ VERGÝ DÜZENLEMESÝ TEKLÝFÝ YENÝDEN DEÐERLENDÝRMEYE MUHTAÇ DÜZENLEMELERE SAHÝP
hazýr RTE yurtdýþýna gitmiþken giydirelim biraz demiþler![]()
Soy sop bir kenara . Hayattaki oyununun senaryosu kötüyse , bunalým kaçýnýlmaz oluyor. Bol , D vitaminin faydasý inkar edilemez.![]()
Ben doðmadan kaderimi yazan Tanrý, ben öldükten sonra neden hesap soruyor ?
Stephen Hawking...
Zaten senaryoyu sen yazmýþsýn, olacaklar (günah-sevap) belli, cast belli, sonu belli...
Of of offf Kýlýçdaroðlu Reisin:"Mektubu Sn Trump a takdim edeceðim" sözü üzerinden iyi patakladý Reis i...
Takdim üst mercilere yapýlýr dedi....
Takdim kelimesinin sözlük anlamýný okudu....
Çok güzel aksettirdi düþüncelerini....
Mutlaka bulup izleyin bu günkü grup konuþmasýný derim...
Kýlýçdaroðlu/CHP/muhalefetin beynine/bedenine oksijen gitmeye baþlamýþ anlaþýlan...
Yerel seçimlerdeki galibiyet,iktidarýn ardý ardýna hatalarý,ekonomik krizin halk üzerindeki etkileri muhalefetin özgüvenini arttýrmýþ....
Muhalefete can gelmiþ,kan gelmiþ...
Ýyi de olmuþ...
Hep böyle devam...
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Ben içtim Ýzmir'de bir çiflik varmýþ üretiyor.Ýçilecek birþey deðil ama.
Yer Ýmleri