Ek 23662
Þarj kablosu ömür boyu garanti
Uzun vade yatýrým tek eþlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arý gibidir
Hay Allah ..sabah sabah ,😉
Yanlýþ anlama olmuþ pardon
Sultan Ýkinci Bayezid yani dedesi
Yav dediðim o bu þu veya oncular þuncular buncular vs de deðil
Ne Milliyet ne inanç ikisiyle alakasý yok
Kendini dolaylý olarak birazda sermayeyi kollamayla alakalý
Mademki Bura bi borsa forumu ya
Ventura capital giriþim sermayesi ile alakalý
O dönem biz ve Ýngiliz ufak bi meblað harcamayýp proje ortaklýðýndan imtina edince ispanyola kalmýþ koca kýta g.amerika
Venture capital i de sonra büyük bi alan sermayesine döndürmüþ ispanyol meyhanesi
Getirmiþ Madrid e Sevilla ya kasaya kitlemiþ binlerce ton Altýný gümüþü ispanyol
Euro parasý kullansa dahi þu an kendi hazinesini ona (Avrupa ya) ortak etmiyo .orasý da ayrý
Taa o dönemden bedavadan sermaye yapmýþ
O dönem akýllý olaydýk da bizim olaydý **ordaki zenginlikler** iþin ikincil kýsmý e tabi gönül isterdi haliyle
Ama tabi Sürekli imkansýzlýk diye aðlýyo olmanýn neye faydasý var? Ýmkan ayaðýna gelmiþ kullanaydýn iþte þutu çekeydin meþin yuvarlaða) fýrsatlarý böyle dep dep sonrada onu da isterem bunu da isterem.
Ýlk kýsým venture capital risk e edebiliceðin meblaðla tabiri cayizse voliyi vurma Hoþ fýrsatçýlýk adetim ve anlayýþým olmasada , bazen öyle dönüyo kapitalizm demekki
Allah Allah ilginç ya ben mi dedim christopher colombus a. Ödeme yap ortak ol yapma ortak olma diye ben napayým parayý veren düdigi öttürtür vimiyende bahar uzah uzah o kadder basit kapital sistem peraylan döner:-))
E o da bedava çalýþçak hali yok o mantýkla
He he bekle herþey bedava olucak
Son düzenleme : Moruk; 13-11-2019 saat: 10:06.
https://twitter.com/bashantra/status...016902144?s=21
Bu ogretmenlere Ataturk'un manevi sahsiyetine hakaret sucundan derhal dava acilmalidir....Tam bir rezillik...
Ataturk vicdani hur akli hur bir nesil yetistirmek icin mucadele ederken birde bunlarin cocuklara ogretmeye calistigi zihniyete bakin.....Bir misyon, bir anlayis bu kadarmi carpitalarak ozunden ve hedefinden saptirilip uzaklastiriliyor.
Bunlar sirkte Cubbeli Ahmed hoca denen din tuccarini bile gectiler.
Yer Ýmleri