hakim ortaklarýn 2 avm si var sanýrým armada ve panora , Birini nakite çevirip çýkmak istemeleri normal durum rekabet ciddi arttý avm pazarýnda fiyat ýyi seviyelerdeyken alici varsa çýkmak mantýklý.
hakim ortaklarýn 2 avm si var sanýrým armada ve panora , Birini nakite çevirip çýkmak istemeleri normal durum rekabet ciddi arttý avm pazarýnda fiyat ýyi seviyelerdeyken alici varsa çýkmak mantýklý.
Arkadaslar 1-2 gün öncesinin sohbetlerine göz gezdirdim.Siz ne yediniz ne içtiniz ya .Sevgili arkadaslar 9.ay sonu kasada 17 milyon para var 12.ay sonu olsa olsa 28-29 milyon civarý olur.Temettü tarihine kadar toplanan bütün parayý daðýtýyor zaten..Olmayan parayla yatýrým nasýl olcak?? ytd
Birde diyelimki ortaklarýn bir kýsmý elindeki hisseyi sattýlar..Bizlerin elindeki hisselere ne faydasý olacak .Satan adam parasýný alacak cebine koyacak.
Hisseyi alan adam kirasýný almaya baþlayacak.Hisseyi alacak olanýn pagyo ya ne katkýsý olabilirki ?? ytd
Sonuçta sadece kira geliri olan bir þirket ..Yeni hissedara kiracýlar fazlamý kira verecek)??
4,59 kapatýrmýyýz bugün acaba![]()
Cepteki 1 kuþ daldaki 5 kuþtan iyidir. Benim tavsiyemle alma,satma,tutma ; herzaman kendi kararýný kendin ver.
piyasa degeri denilen bir sey var dn.deep voice ? hic duymamis gibi davranmissiniz 😊 saka zannettim bir an baktim baya ciddisiniz.
hisse baþi 4.5 TL' ye islem goren sirket hisseleri kurumsal yatirimciya ortak tarafindan hisse basina 7 TL ye satilirsa, nasil olurda mevcut sirket ederi ayni kalir..
biraz mantikli dusunelim ve yorum yazalim lutfen
# yatýrým tavsiyesi deðildir #
Ayrýca toptan alýcaksýn..birde perakende fiyatýnýn üstünde alýcaksýn peh ))
Ben almam alanada karýþmam
herhalde çaðrý zorunluluðu vs duymadin .
Bir sirketin yonetim kontrolü deðiþirse çaðrý doðar diðer ortaklar icinde.
hakim hissedar kavramýný iyice araþtýrýn.
hakim hissedara ödenen para ile sanada ödenen ayný olacak veya fazlada olabilir.
anlaþmadaki deðere baðlý.
hakim ortak paylariný satmayý düþünüyor satýnca yonetim deðiþir çaðrý doðar .
sn. deep voice ben sadece durum analizi yaptim ! 4.5 TL olan hisseye 7 lira verirler demedim ?
+ en yakin banvit olayini hatirlayin. 3.5 liraya islem goren banvit daha aylar sonra 10 liralarin uzerine baska bir firmaya satildi. ( bazen piyasalar sitketleri degerleyemeyebiliyor bir cok sebepten)
# yatýrým tavsiyesi deðildir #
Yer Ýmleri