Bak arkadas sen 4.5 tan alýyomusun þimdi hisseyi
hah bu perakende ben %17 misal bezciden alacam 7 den alacam öylemi
siz bu isi manav hesabi yaptiniz ???
manavdan 4 liraya kg alacagima
halden 3 liraya kasa/kg alirim hesabi gibi
sirket satislari ne zamandan beri boyle oluyor ??? o zaman salak brezilyalilar 3.5 liradan banviti almak varken gittiler 10 kusur liraya aldilar hemde toptan
# yatýrým tavsiyesi deðildir #
Hayek kardeþ forumumuza hoþgeldin.Servet gyo. dan tanýþýyoruz. Ben , servet gyo da beklemeyip 3 TL. den çýktým. Ben çýktýktan 5-10 gün içinde 4.60 TL. leri gördü. Sanki benim çýkmamý bekliyorlarmýþ. Neyse olan oldu. Sanirim sen onlarýn canýna okudun. Orada son paylaþýmýný okudum. Sanýrlm 4,20 TL. lerden çýktýn Hayýrlýsý olsun.Þimdi artýk PAGYO cuyuz. Ben bu defa Pagyo da sonuna kadar bekleyeceðim.. Servet gyo. daki gibi erken çýkýp spsðini sevindirmeyeceðim.
bu saçma soruya verilen cevaplar gereksiz muhabbetler.
hakim ortaklar satarsa çaðrý doðar.hakim ortak dediðimiz sirketin yuzde 75 ine sahip yani avm nin 75 ini almýþ olur yeni alici üstüne halka acik bir sirket elde etmis olur üstüne kurumak ve þeffaflýk kazanýr .
yonetim kontrolü deðiþirse çaðrý olur. çaðrý olursa .satis fiyatý halka arz gibi iskontolu olmas deðerlenmeye yakýn satili r.
adamlar enayi degil elindeki yönetmi verecek paylari mevcut piyasa deðerinden versin.
tamami 750 milyon deðer üzeriden hakim ortak paylarini verse pay pasýna 8.6 tl eder.
hade pazarlik yaptý 7.5 a verdi al sana yuzde 65 getiri potansiyeli
tsk ederim. srvette topu kucagina biraktim, bu saatten sonra onlari nasil eritir gorecegiz?
pagyo'da yeni degilim 4.33 maliyetli bir miktar pozisyonum var ama firsat kolluyorum yeni pozisyonlar icin. genel piyasa sartlari biraz karisik, ozellikle yurtdisi piyasalari duruma gore burda pozisyonu full yapacagiz[emoji4]
# yatýrým tavsiyesi deðildir #
Yer Ýmleri