-
Hayek kardeş forumumuza hoşgeldin.Servet gyo. dan tanışıyoruz. Ben , servet gyo da beklemeyip 3 TL. den çıktım. Ben çıktıktan 5-10 gün içinde 4.60 TL. leri gördü. Sanki benim çıkmamı bekliyorlarmış. Neyse olan oldu. Sanirim sen onların canına okudun. Orada son paylaşımını okudum. Sanırlm 4,20 TL. lerden çıktın Hayırlısı olsun.Şimdi artık PAGYO cuyuz. Ben bu defa Pagyo da sonuna kadar bekleyeceğim.. Servet gyo. daki gibi erken çıkıp spsğini sevindirmeyeceğim.
-

Originally Posted by
By Akıl
Hayek kardeş forumumuza hoşgeldin.Servet gyo. dan tanışıyoruz. Ben , servet gyo da beklemeyip 3 TL. den çıktım. Ben çıktıktan 5-10 gün içinde 4.60 TL. leri gördü. Sanki benim çıkmamı bekliyorlarmış. Neyse olan oldu. Sanirim sen onların canına okudun. Orada son paylaşımını okudum. Sanırlm 4,20 TL. lerden çıktın Hayırlısı olsun.Şimdi artık PAGYO cuyuz. Ben bu defa Pagyo da sonuna kadar bekleyeceğim.. Servet gyo. daki gibi erken çıkıp spsğini sevindirmeyeceğim.
tsk ederim. srvette topu kucagina biraktim, bu saatten sonra onlari nasil eritir gorecegiz?
pagyo'da yeni degilim 4.33 maliyetli bir miktar pozisyonum var ama firsat kolluyorum yeni pozisyonlar icin. genel piyasa sartlari biraz karisik, ozellikle yurtdisi piyasalari duruma gore burda pozisyonu full yapacagiz[emoji4]
# yatırım tavsiyesi değildir #
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri