Dostum tamam kar o kadar gelebilir.sen nakit var dedin ama.nakit 9.ay 17 milyon var,12.ay 45 m olmaz
Temettü miktarý ne zaman aciklayacak tahmini olan var mi
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlaþíldý, hareketin kralý ortaklýk satýþla gelecek haber veya patron isteyince olacakÞu bu hepsi faso fiso ben de sessize baðladým artýk
Bu hisse öyle kaçacak uçacak bir hisse deðil beklentinizi yüksek tutmayýn Piyasa faizi oranýnda temettü ve birazda hisse fiyatlarýnda büyüme tatmin etmiyorsa sizi aselsan egeen gibi 30-40 kat getiri bekliyorsanýz %99 zamanýnýzý boþa harcamayýn bu hissede derim. Bankada parasý olan %10 getiri saðlýyorsa, Evi olan %6-7 kira geliri elde ediyorsa bu hisseden %10 temettü geliri ve bir miktarda hisse fiyat artýþý %0-20 arasý size yeterde artar bile. (bu mart ayýnda 0,50 krþ üzeri temettü vereceðini tahmin ediyorum. seneye de allah'tan birþey olmazsa 0,60 krþ temettü beklentim var.) Bu arada temettüye 5 TL ve üzeri fiyatlardan gireceðini düþünüyorum.
Denizde 325.000lik bir artýþ var ancak kimden virman edildiði görülmüyor....11.675.000-12.000.000'a çýkmýþ..gün içinde belli olur..
Yer Ýmleri