Originally Posted by
milagras
mevcut hasýlata b zahmet bakýver üstünede1 lira ekleyiver döviz tl farkýný aradaki rakam sana hasýlatý ve net karý ortalama çýkarýcaktýr...hazýr bilgiyi bana babam dahi vermedi biraz eski sayfalara git mevcutu iyi oku...

Originally Posted by
milagras
sen temettünü hesaplayamýyorsan ne iþin var burda dostum... sektörv içinde en iyi kagýt bu 87 milyon sermayeye özkaynak oraný oldukça iyi..gerçi degerleme farklarý bunlar ama bürüt 50 net 48 kar yazmýþ bi þirket son üç aylýk artýþ kurdan kaç kurus olmuþ 12/9 aylýktan 12 ye 3 aylýk dilimi inceleyen geçen sene 42 milyon yazmýþ bu sene 50 ortalama

Originally Posted by
milagras
Yönetim Kurulumuz, döviz kurlarýnda meydana gelen yukarý yönlü hareketliliðin kiracýlar üzerinde yaratacaðý olumsuz etkileri bertaraf etmek amacýyla; Sözleþme ve tavan kur uygulama koþullarýný yerine getiren kiracýlarýmýza,
2017 yýlý Ekim, Kasým ve Aralýk aylarýnda geçerli olmak üzere Aylýk Asgari ve Hasýlat Kira bedellerinin hesaplanmasýnda 1 EURO = 3,00 TL ve 1 USD = 2,70 TL tavan kur uygulanmasýna,
Kira ödemelerinin yapýlmasý gerektiði her ayýn 1'i ile 5'inci günleri arasýnda kurlarýn yukarýda belirlenen kur rakamlarýnýn altýna düþmesi durumunda ise ödemenin yapýlacaðý güne ait Merkez Bankasý Döviz Satýþ kurlarýnýn esas alýnmasýna,
Karar verilmiþtir.

Originally Posted by
milagras
Yönetim Kurulumuz, döviz kurlarýnda meydana gelen yukarý yönlü hareketliliðin kiracýlar üzerinde yaratacaðý olumsuz etkileri bertaraf etmek amacýyla; Sözleþme ve tavan kur uygulama koþullarýný yerine getiren kiracýlarýmýza,
2018 yýlý Ocak, Þubat, Mart, Nisan, Mayýs ve Haziran aylarýnda geçerli olmak üzere Aylýk Asgari ve Hasýlat Kira bedellerinin hesaplanmasýnda 1 EURO = 3,60 TL ve 1 USD = 3,10 TL tavan kur uygulanmasýna,
Kira ödemelerinin yapýlmasý gerektiði her ayýn 1'i ile 5'inci günleri arasýnda kurlarýn yukarýda belirlenen kur rakamlarýnýn altýna düþmesi durumunda ise ödemenin yapýlacaðý güne ait Merkez Bankasý Döviz Satýþ kurlarýnýn esas alýnmasýna,
Karar verilmiþtir.

Originally Posted by
milagras
ben yada baskasý degil mevzu 4 senedir istikrarlý bi þekilde temettü veren þirket ayrýca blok satýþ yada ortaklar arasýndan satýþ olabilir 3 gündür galip ve ekibiniz alýmlarýna benzeyen bi konsorsiyum i baþýnda..ayný iþlemleri özgyo da yaptýlar 1,57 den alýp sahip olamadým hisseye ama mtamamen spekülatif orasý ayrý ama burdaki hikaye çok farklý teselli edecek bi temettü oraný ve %40 lýk bi getiri potansiyeli taþýyor..
Sn. Milagras, böyle üst perdeden bir üslupla ne yapmaya çalýþýyorsunuz, anlamýyorum.
Burada yazdýklarýnýzdan çok daha fazlasýný yazdým ama kimseye bir þeyler ispatlar tarzda bir üslup kullanmadým. Hisse senedi fiyatý 4 TL'nin civarýnda iken bile insanlara hisse uçacak demedim. Tam tersine 4'ün altýna inme ihtimalini 3-4 kez yazdým ve iþlem yapacaklara kademeli alým önerdim. Haklý da çýktým, hisse 3-4 ay boyunca 3.80-4.00 TL arasýnda iþlem gördü.
Hissenin bir gün mutlaka yükseleceðini tahmin etmeme raðmen körü körüne pazarlamasýný yapmadým. Türkiye'de yaþýyoruz, ülke riski var, emlak sektöründe kriz var, komþu AVM'ler açýlýyor, bu kiralar üzerinde baský yapabilir dedim. Aktifleþtirilmiþ 16-17 milyon tl gider var, buna dikkat etmek gerekir dedim.
Bu hissede operasyon yapýldýðý çok açýk, madem hissenin çok deðerli olduðuna inanýyorsun, kimseye ispatlamana gerek yok, fikrini beyan edersin, ýsrarlý olmazsýn, karþý fikirlere güler geçersin, sepetini doldurur, hissenin yükselmesini beklersin.
Sizin tavrýnýz böyle olmaktan uzak, sanki sepeti yüksek maliyetle doldurmuþsunuz da, hisseyi satabilmek için yükselmesi yönünde reklam yapýyorsunuz. Umarým durumunuz böyle deðildir.
Burada bütün arkadaþlara sesleniyorum. Borsadaki hareketler iki yönlüdür, aþaðý ve yukarý. En yüksek de bile daha yükseði, en alçakta bile daha alçaðý vardýr. Birisi size hep tek bir yönü iþaret ederek akýl fikir veriyorsa uzak durun. Aklý olan adam efendice fikrini yazar, ýsrarcý olmaz.
yatýrým tavsiyesidir.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Yer Ýmleri