Yggyo bence bu civarda býrakacaktýr payýný..yavaþ yavaþ olur bu iþler ilk etap tamam yüzde 5
Markantalya ihalesine girdiler bu arada olumlu sonuçlanýrsa burda kalýr pagyo daki payý
Yggyo bence bu civarda býrakacaktýr payýný..yavaþ yavaþ olur bu iþler ilk etap tamam yüzde 5
Markantalya ihalesine girdiler bu arada olumlu sonuçlanýrsa burda kalýr pagyo daki payý
temettü hayýrlý olsun...ben alým için biraz düþmesini bekleyecem...temettüden gelen para ile bir miktar akiþ gyo alacagým temmuzda verecegi temettü için...hem o zamana kadar belki yaz rehaveti ile biraz düþmüþ olur...ayrýca yeni gimatýn alýmlarýný durdurmasý benim için iyi oldu...hayýrlýsý bakalým...
iyi günler,
Bir þey soracaktým. pagyo temettü ödemesinin 1. taksidini mart ayýnýn sonunda almýþtým. Hisseyide nisan 11 de sattým. 2. taksit hesabima gecmedi yatýrým danýþmanýmý aradýðýmda 2. taksit için hissenin elimde olmuþ olmasý lazým dedi. Ancak temettü 2 taksit halinde odenecek diye karar alýndýðýnda hisse zaten elimdeydi. Bir arkadasýmda benimle ayný durumda 5 mayýs da satmýs ama ona 2. taksit yattý. Bu konuda bilgisi olan bir arkadaþ yardýmcý olursa sevinirim. Google da aradým yorum bulamadým![]()
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Ekfuture arkadasim bilgilendirme icin tesekkur ederim. Bir arkadasda daha vardi ondanda kontrol ederim. Yatirim danismanimda sizinle ayni bilgiyi verdi. Iyi aksamlar.
SM-E700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yeni gimat alýmlara ara verdi sanýrým yoksa 5 lerden buraya kadar geri çekilmezdi...çok ufak miktar bende aldým 4,65 den 9 ay sonra 55 kuruþ temettü beklentim var bakalým hayýrlýsý..
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
halka arzdan beri biriktirdiðim tüm lotlarý bugün sattým. temettü sabit kalsa 8 yýlda amorti edecek gibi maliyetim vardý ama bu temettü ile amorti iþi eðer þirketin karý artýyosa çok karlý, çýð gbi büyüyo onun dýþýnda bekle allah bekle. 4 yýl önce de çok iskontoluydu þimdi de iskontolu . 4 yýlda %40 kar. böyle bi kara razý olsam zaten bireysel emeklilik hesabý açardým. ama ereðli öyle mi. e neyse þimdi durdum durdum neden sattým a gelince iþcepten amerikan ve avrupa hisse senetlerinde iþlemi öðrendim . bi kaç hafta sonra kýsa dönem askere gidicem döndüðümde heralde atýyorum amazon inc hissesi bana panora gyodan daha çok kazandýrmýþ olur.
Yer Ýmleri