Mal deðiþimi ya da ICBCT (yüksek ihtimalle YGGYO) toplamaya devam ediyor. Sabah seansý DENÝZ den gelen 300 bin lotu daha aldý. YGGYO ise bildirim gelecektir zaten.
Mal deðiþimi ya da ICBCT (yüksek ihtimalle YGGYO) toplamaya devam ediyor. Sabah seansý DENÝZ den gelen 300 bin lotu daha aldý. YGGYO ise bildirim gelecektir zaten.
Her þey fiyatlarýn içerisindedir, gerisi önemsizdir. HF ve SL. TTTTO
Hayýrlý olsun sizin için. Dediðiniz gibi tercih meselesi ve kiþisel risk algýsý. Bence de her portföyde az da olsa bulunmasý gereken bir kaðýt. Ev almak yerine pagyoya yatýrým yapmak çok daha mantýklý. 8 senede þirketin deðerlemeside yerinde saymayacak sonuçta. Size yeni yatýrýmlarýnýzda bol kazançlar, askerliðiniz içinde þimdiden hayýrlý tezkereler dilerim...
Bu arada þirketin kiracý profilini incelemenizi tavsiye ederim. Aþaðýya linki ekliyorum. Bu markalardan bir kýsmýný Türkiye’de birkaç avm de bulabilirsiniz. Avm ye gelen misafirlerin profil ve ekonomik sýnýflarýnýn oldukça yüksek olduðunu ve dahi krizlerde de çok fazla etkilenmeyeceðini düþünmekteyim. Kiracýlarýmýza uygulanan sabit kur politikasýný da çok yerinde buluyorum.
https://www.panora.com.tr/Tum-Magazalar
evet haklýsýnýz bugün 300 bin lot tahtaya mal gelmiþ...satanlar büyük ortaklardan kim acaba...yeni gimat niyeti iyice bozdu panorada...sene sonuna dogru yeniden degerleme yapýp güzel bir temettü açýklayýp güzel hareketler yapmaya aday bence...
Yönetim Kurulumuz, son dönemde döviz kurlarýnda meydana gelen yukarý yönlü sert hareketliliðin kiracýlarýmýz üzerinde yaratacaðý olumsuz finansal etkileri bertaraf etmek amacýyla; Sözleþme ve tavan kur uygulama koþullarýný saðlayan kiracýlarýmýza;
Temmuz, Aðustos ve Eylül aylarý Aylýk Asgari ve Hasýlat Kira bedellerinin hesaplanmasýnda 1 EURO = 3,60 TL ve 1 USD = 3,10 TL tavan kur uygulanmasýnýn devam ettirilmesine,
Kira ödemelerinin yapýlmasý gerektiði her ayýn 1'i ile 5'inci günleri arasýnda cari kurlarýn yukarýda belirlenen tavan kur rakamlarýnýn altýna düþmesi halinde ise ödemenin yapýlacaðý güne ait Merkez Bankasý Döviz Satýþ kurlarýnýn esas alýnmasýna,
Karar verilmiþtir.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir, vereceðiniz kararlar tamamen size aittir...
Az yazýp, çok okumak istiyorum...
kur tavanýný yükseltmeyeceksen dolarla kira almanýn manasý ne . döviz deðil de (tüfe+üfe)/2 olsaydý bile bugün 0.7 temettüleri bekliyor olurduk aman kiracý kaçmasýn diye böyle de sabit kira olmaz ki adam depoda duran tiþörtün etiketini 150den 175 yapýyo sen kirasýný sabit tutuyosun bu avmde 350 liraya kutu çikolata satýlýyo ya. 4 yýlýn sonunda beni býktýran þeylerinde baþýnda bunlar geliyo artýk bundan sonra 16 olsa umrum deðil kýsmet deðilmiþ der geçerim
AVM'de boþ maðazalar olmamasý yüksek kiralardan daha önemli bence. Ülkede emlak krizi var, ne zaman sona ereceði de belli deðil.
Cari kurlar uygulanmasý durumunda dükkanlar boþalmaya baþlar, dükkanlar boþalmaya baþlayýnca müþteriler azalmaya baþlar, müþteriler azalmaya baþlayýnca tekrar dükkanlar kapanmaya baþlar. Bu süreç bir baþladý mý çöküþ kaçýnýlmazdýr. Çalkantý sona erinceye kadar birinci öncelik doluluðun saðlanmasýdýr. Ýþler açýldýðýnda kiralar piyasaya paralel yükselir zaten, yeter ki dükkanlar boþ olmasýn.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
ekfuture ye katýlýyorum boþ magazalarýn olmamasý daha iyi olur bencede...sonuçta istikrarlý bir þekilde artan karmý istersiniz, bir sene çok artan seneye düþen mi derseniz ben sürekli ufak ufak artaný tercih ederim...
Yer Ýmleri