Kýdemli PAGYO'cunuz geri döndü. 11 aylýk bi aradan sonra tekrar buradayým. Ufak ufak destek atmaya baþladým.
Çay kahve kurabiye mevsimi yaklaþtý napalým... 11 aylýk geliþmeleri çalýþayým bakalým biraz...
Kýdemli PAGYO'cunuz geri döndü. 11 aylýk bi aradan sonra tekrar buradayým. Ufak ufak destek atmaya baþladým.
Çay kahve kurabiye mevsimi yaklaþtý napalým... 11 aylýk geliþmeleri çalýþayým bakalým biraz...
Bana da bugün 3.90'dan almak nasip oldu. Sizin alýmýnýz da hayýrlý olsun sn.konkasor.
Feridun Bey aramýza tekrardan hoþgeldiniz, ben de gerçi uzun bir aradan sonra ilk defa geçen hafta pagyo almýþtým. Çalýþmanýzýn sonuçlarýndan bizi de haberdar ederseniz seviniriz.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
ekfuture ve thinktank teþekkürler...sizlerinde alýmlarýnýz hayýrlý olsun...ögleden sonra 3,89 dan da az almak nasip oldu sonra kaldýrdýlar tahtayý bakalým neler olacak...
bende 4,20 fiyattan itibaren alýmdayým, en düþük olarak 3,91 TL den alým yaptým...
bende dün 3,83 den aldým yine bakalým bilanço ne zaman ve nasýl gelecek...umarým yeni gimat gibi güzel kar açýklar...
Hisse bir süredir içinde bulunduðu düþüþ trendinden 3.80 civarýnda tutunarak kurtulabilir diye düþünüyorum. yataya yakýn oldukça hafif uzun vadeli yükseliþ kanalýnýn alt çizgisi burlarda. Yeni gimatýn tekrar alýma geçebileceðini düþünüyorum bahar gibi. 2018 deki alýþlarýna aðýrlýklý olarak Patron (bezci) mal vermiþ. Çünkü ümitköyde galeriayý açtý bu yaz. Ýnþaat iþleri ev satýþlarý da durgun olduðu için para lazým olmuþtur diye düþünüyorum. Çok para yiyo bu iþler bakýn agyo 2. kez bedelli açýkladý.
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri