ýcbc yatýrým finans mallarý satýyor olmasýn hayali galip.....
ytd
ýcbc yatýrým finans mallarý satýyor olmasýn hayali galip.....
ytd
200bin verip eski bir daire alýp aylýk 800 900tlye yýllýk (10bin)kiraya vermektense panoradan hisse alýp 200bine 20bin kira almak daha mantýklý. Tapu masrafý emlakçý masrafý kiracý derdinde yok. Hemde anýnda nakite geçebiliyorsun daha ne olsun. Hissenin düþmesi iþime geliyor. Dahada düþerse kredi çeker daha fazla hisse alýrým. Ev dükkan alýyor gibi düþünüyorum. Hissede 8-9 TL ye gelir de kýsa vade de satar.Daha sonra daha alttan almaya calisirim.
Yarýna çýkacaðýmýz garantisi var mý? 7 yýl birde ekonominin yarýný gören var mý
Sayýn Nabýz, 2013 ilk baharýnda Ben Bernanke nin yaptýðý faizleri artýrmaya baþlayacaðým konuþmasýndan sonra memleketimiz bir kriz kuþaðýna girmiþtir, bu güne kadar öyle çok þeyler yaþandýki say deseler %50 sini sayarken hatýrlamazsýn bile... Geçmiþe bakarak geleceði yorumlamak isterseniz bu þirket bence iyi ayakta durmuþtur, yakýn gelecekte Ankaranýn nüfusu 10 milyona giderken gene bu þirketin varlýðýný sürdürme ihtimali bence yüksek, siz edersiniz?
Saygýlarýmla...
Hissede sanki bir gizli elller hisseyi baskýlýyor yükseltmemek için,bakalým ne zamana kadar dayanacak,bunda patron duyarsýz,GSD holding hisselerine Galip musallat olmuþtu bir ara,20 milyonluk alýmlarý vardý,sebebi þirketi ele geçirmekti çaycý,çobanýn,ama þirket baskýn çýktý yedirmedi,bundaki patron bana kalýrsa zayýf karakterli,çünkü oda devamlý hissenin baþýna tokmak vuruyor...neyse bir defa bulaþtýk,iyi bir yerden satmadan çýkmak yok,zaten PRKAB'ý satmýþtým kýzýp 2.60 cývarý,þu an 3.30 üstünden,onda 3 defa malý götürdük,son tangoda yoktum mecbur buna yýðýnak yaptýk.
Bu fiyatlar çok uygun 6tl yi dip yaptý. Faizler böyle kalýrsa 8tl olmasý lazim
çok adi bir kaðýtmýþsýn...
#srvgy:15 aralýkta 6,67 den 14 ocak:13,81 ...+%107 primli
#ekgyo ise 1,51 den ... 1,65 ...+% 9,3
#dggyo 4,39 dan ....4,76 ...+%8,4
#dzgyo 4,63 den ... 5,39 ...+%16,5
#pegyo 0.64 den ... 0,95 ...+% 48,5 ......Örnekler Çok...
#pagyo aptalý:15 aralýkta 5,72 den 14 ocak 5,94...+% 3,8
Yer Ýmleri