yuzde 8 artýdan eksiye gecti
yuzde 8 artýdan eksiye gecti
Böyle devam ederse brüt takasa girmesi süpriz olmaz. Sanki buna ugraþýyorlar.
Çaycý tahtaya destursuz girmiþ sanýrým.
metro dan alýþ gösteriyor bayatlý artýk iþ ,gedik,tacirden çýkýyor bakalým akaþam nereye virmanlayacak
Sanki yeniden arz ediliyor. Büyük savaþ var tahtada. Dogum çok sancýlý oluyor lakin sonu güzel olucak.
metronun aldýklarýný sadece gedik ve tacirler satmýþ
Ortalama 4 tl maliyet, ortalama 4-5 aylýk taþýma maliyeti ile elimde tuttuðum pagyo'larýn hepsini bu yükseliþte elimde çýkardým. Hissede devam eden arkadaþlara bol kazançlar diliyorum.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Hocam hisse okadar el degiþtirmiþken keþke biraz daha sabredebilseydiniz. Okadarda beklemiþsiniz. Gerçi güzel kar yazmýþsýnýz, hayrýný görün. Ben asýl yükseliþin bu aksiyonlar bittikten sonra yaþanacagýný düþünerekten hiç satmadýgým gibi 4.89 fiyattan ilave alýmda yaptým. Bu tarz sert hareketlerden sonra biçok hissede tahmin edilemeyen rakamlar görülüyor. Ýnþallah burdada böyle olur. Eger bu bir tuzak degilse ov dede aklýmda korkunç ralamlar var. Bakalým ya çok kazanýcaz yada bu iþten büyük zararla çýrak çýkýcaz.. Yazdýklarým deli saçmasý olmakla birlikte,kimseye yatýrým tavsiyesi etmiyorum. Herkes kendi kararýný kendi versin.
Yer Ýmleri