Terkedildik terkedildim; pagyodaTürkiye'nin iþ adamlarýyla ortaklýðýmýz devam edii, birlikte çok kazanacaðýz çoook
![]()
Ulen bunlar AVMyi bana kakalayýp toz mu oldular yoksam![]()
satýþlar 9 aylýkta 51.000.000dan 12 aylýkta 58.000.000'a çýkmýþ bunu anladým;
satýþlarýn maliyeti 9 aylýkta 14.000.000 iken 12 aylýkta 7.000.000 inmiþ bunu anlamadým ama kulaða hoþ gelii
Ortaklýk iþi olmazsa 4.40-4.60 TL. arasý dolanýr durur. Ortaklýk iþi olursa alýþ fýrsatý vermeden tavan-tavan gider diye düþünmekteyim. Bu nedenle kýpýrdayamýyorum.Büyük yatýrýmcý genelde iþ kesinleþince girer. 4,5 iken alýp da beklemek yerine , iþ kesinleþince 5.5 dan alýp 7,50-8,50 arasý satýp çýkar.
bir iki haber sýzarsa basina hareketlenir.
þu firma ilgileniyor vs gibi.Aldi degil görüþüyor bile etki yapar.
nitekim sektörün büyükleri muhtemelen görüþme yapýyorlar .yonetim kontrolü deðiþikliði içeren satis ýyi fiyata olur.
yari yarýya ortaklýða kimse yanaþmaz yanaþsada ýyi fiyat vermez.
yonetim kontrolünü býrakýp azinlik kalmayý kabul ederlerse yine ýyi fiyata satarlar.yonetim kontrolü deðiþikliði onemli..
Konuþmak kolay yapmak zordur.Oturup kýpýrdamadan kazanan tek canlý tavuktur..
iþþ tavan tavan gider kazanýrýz ama ben ihtimal vermiyorum..Ortaklara bakýyorum bizlere yedirmezler kolay kolay..birde gizli ortak olabilir diye düþünüyorum..Birde satýþ olsa bilse ( bence epey vakit var olsa bile ) o primleri zor yapar..heleki daðýttýyý temettüyü azaltsa ( .faizlerin top çektiði þu dönemde )hissede çýkýþ olur fiyat bile düþer.kanýmca
yatýrým tavsiyesi olmaz
2017 yýlý kari 190 milyon civarý gelecek. burda sadece 120 milyon civarý degerleme artýþýndan geliyor. bu pddd oranlarýný bayagi düþürecek , mart temettü dagitilir sonra satis olur benim tahminim
Yer Ýmleri