ne yazýktýr ki bu hisse ölü taklidi yapýyor veya gerçekten öldü!! hissede hiç hareket yok ve hacim müthiþ derecede düþtü. elimdekileri zor bela sattým. son 1000 lotum kaldý. temettü için almýþtým. banka 25 veriyor. panora ne verecek ?![]()
ne yazýktýr ki bu hisse ölü taklidi yapýyor veya gerçekten öldü!! hissede hiç hareket yok ve hacim müthiþ derecede düþtü. elimdekileri zor bela sattým. son 1000 lotum kaldý. temettü için almýþtým. banka 25 veriyor. panora ne verecek ?![]()
bu sene ne verecek demiþsiniz 55 kuruþ verecek...eski ortaklar için banka faizine yakýn hatta fazla...sadece 1 yýl olarak bakmayýn olaya...ben biriktirmeye devam ediyorum keþke 4 altýna verseler...
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
benim 2019 temettü beklentim 60 kuruþ, 2020 martta ise 75-80 bant aralýðýnda bekliyorum. Burda en önemlisi doluluk faktörü olacak kanýmca...
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 4 TL'nin altýný gördü. Ben fakire de biraz nasip oldu. Sn. thinktank'ýn tahmini doðru çýkar da 60 kuruþ temettü alýrsam temttü verimliliðim % 15 olacak.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
sayýn ekfuture, çok basit bir hesap yaptým, sizinlede paylaþayým. 3.00 TL Euro tavan kur uygulamasýnda temettü 50 kuruþ idi, 2018 de tavan kuru 3,60 TL ye çektiler, % 20 artýþa denk geliyor, buda 60 kuruþa iþaret ediyor.
2 ocak 2018 Euro kuru 4,50 TL yani en kötü dövizden TL ye geçiþ bu rakkamdan gibi, buda 2019 için % 25 ilave artýþ demek, 2020 temmetüsü 75 kuruþ gibi gözüküyor...
Umarým tahminim doðru çýkarda hepimiz için iyi olur. Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Saygýlarýmla...
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri