Ben verdim Allah bereket versin. Bizden alan da kazanýr inþallah.
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben verdim Allah bereket versin. Bizden alan da kazanýr inþallah.
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özerden Plastik bedelsiz sermaye artýrýmýna gidiyor. Þirket 16 milyon lira olan mevcut sermayesini yüzde 8.12 oranýnda artýrarak 17.3 milyon liraya çýkaracak. Kar payýndan bedelsiz olarak 1.3 milyon liralýk sermaye artýþý gerçekleþtirilecek.
Bölünme bugün (25/06/2018) gerçekleþecek. Bölünme nedeniyle teorik fiyat 3,329 lira oldu.
þirket 15.08.2018 tarihinde her sene verdiði temettülere devam ediyor bu senede 0.04 kuruþ temettü verecek.temettüler 17.08.2018 tarihinde hesaplara gececektir.
ÖZERDEN PLASTÝK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Gönderim Tarihi:28.05.2018 18:30:15
Bildirim Tipi:ODA
Yýl:
Periyot:
Özet Bilgi
****Fabrika ve Ofis Binasý Kiralanmasý *****
Þirket yönetim kurulu þirket merkezinde toplanarak aþaðýdaki kararý almýþlardýr.
Þirketimiz, mülkiyeti DATAKOM ELEKTRONÝK MÜHENDÝSLÝK SAN VE TÝC. A.Þ. adýna olan Çerkeþli OSB Mah. ÝMES OSB G23A1B4D Pafta 397 Ada 6 Parsel Dilovasý/Kocaeli adresinde bulunan Fabrika ve ofis binasýný Anadolu Yakasý imalat merkezi olarak, 20 yýl süre ile yýllýk 1.500.000 TL + KDV bedeli ile kiralanmasýna karar vermiþ ve sözleþme imzalanmýþtýr.
ÖZERDEN PLASTÝK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.
Maddi Duran Varlýk Alýmý
Gönderim Tarihi:29.06.2018 18:20:45
Bildirim Tipi:ODA
Yýl:
Periyot:
Özet Bilgi
***Maddi Duran Varlýk Alýmý***
Üretim ve satýþlarýmýzý artýrmak amacýyla (Vergiler hariç) 251.100 USD deðerinde 3 adet Plastik Torba Makinesi alýnmasýna, Makinelerin Dilovasý Kocaeli Þubemize kurulmasýna,
Oy birliði ile karar verilmiþtir.
2017/12 karý:2.372.000 tl bu.bütün yýl boyunca elde ettiði karý ilk 3 ayda elde etmiþ bu sene.iþte aþaðýda tabii ki vergi dairesine göndermiþ olduðu bilanço konsolide deðil ama olsun.
2018/3 karý:
Özerden Plastik Sanayi'nin Vergi Dairesine Sunulan 2018 Yýlý 3 Aylýk karý 2.212.495 TL
***Açýklanan kar/zarar rakamý Geçici Vergi Beyannamesi'deki tabloda yer
almaktadýr. Tablo SPK mevzuatýna uygun hazýrlanmamýþtýr. SPK mevzuatýna
uygun rakamlar ayrýca açýklanmaktadýr.***
YTD.YTD.
Son düzenleme : birþey bilmez; 04-07-2018 saat: 15:30. Sebep: TARÝH YALNIÞLIÐINI DÜZELTTÝM.
Ok. Buldum.
Yer Ýmleri