3.4. Yatýrýmlar
Þirket Yönetim Kurulu 31 Mayýs 2017 Tarih ve 2017/09 Sayýlý kararý ile üretim ve satýþlarý artýrmak amacýyla, Pe Film Makinesi alýnmasýný kararlaþtýrmýþ, finansal kiralama þirketi ile anlaþarak avans ödemesi yapýlmýþ, taksit ödemelerine de 2018 Mart ayýnda baþlanmýþtýr. Makine Dilovasý Þubemize kurulmuþ ve test çalýþmalarý baþlamýþtýr. 2019 Mart ayý sonuna kadar makinenin tam kapasite ile çalýþabilecek kondisyona getirilmesi planlanmaktadýr.
Ayrýca Yönetim Kurulu 29 Haziran 2018 Tarih ve 2018/15 Sayýlý kararý ile üretim ve satýþlarý artýrmak amacýyla 3 Adet Plastik Torba Makinesi alýnmasýný kararlaþtýrmýþ, finansal kiralama þirketi ile anlaþma yapýlmýþtýr. Makineler Dilovasý Þubemize kurulmuþ ve test çalýþmalarý baþlamýþtýr. 2019 Mart ayý sonuna kadar makinenin çalýþtýrýlmasý planlanmaktadýr. 1 adet Plastik Torba Makinesi de Ayazaða Fabrikaya alýnmýþtýr.
Þirketimiz 28 Mayýs 2018 Tarih ve 2018/09 Sayýlý karar ile artan sipariþleri karþýlamak için Çerkeþli OSB Mah. ÝMES 9. Cad. No:16 Dilovasý Kocaeli adresinde bulunan fabrika ve ofis binasýný Anadolu Yakasýnda imalat merkezi olarak Özerden Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Þirketi Kocaeli Dilovasý Þubesi ünvaný ile, 20 yýl süreli olarak, yýllýk 1.500.000 TL+KDV bedel ile kiralanmasýna karar vermiþtir. 2019 Mart ayý sonuna kadar fabrikanýn üretime geçirilmesi planlanmaktadýr.

Alýntý yaparak yanýtla

.
Yer Ýmleri