Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
2021e çok iyi başladı, biraz payım var ama kafamda bazı soru işaretleri de var. Çok hızlı büyüyor, zaman zaman alıp sattım, kar da ettim, elimde biraz var ama gerçek anlamda uzun vadeli pozisyon almaya ikna edemedim henüz kendimi.

Çalışanlara kullandırılan bu hak ile ilgili olarak bu uygulama süreklileştirilecek mi acaba? Son iki hak bildiğim kadarıyla yeni tanındı, diğerleri eskiden süregeliyor diye biliyorum.

Konuyla ilgili bilgisi olan bir arkadaş yazabilirse sevinirm.

Bol kazançlar.
1 yıldan fazla zaman önce atmışım bunu, Şirketteki bu saçma husus sebebiyle uzun zamandır ilgisizdim fakat artan borsa hacimleri ve kredili işlemlerden faiz gelirleri sebebiyle orta vadede buharlaşmayacak miktarda karlılık artışı olabileceğini hesaplıyorum. 1Ç ile ilgili olumlu fikirlerim olsa da esas patlama önümüzdeki süreçte yaşanabilir. Finansallara yansımasını beklerim. 2Ç ilk günler harika başladı. Tahta sığ olduğu için alım yapmak kolay olmuyor. İyi bilançolar gelecekse bu ‘bedava’ hisse dağıtımını zekat olarak görebilirim. Bilançoda Uzun vadeli finansal yatırımlarda finansal piyasalar, ilaç geliştirme, mobil uygulamalar üzerinden finansal veri sağlama, sosyal medya, mobil uygulama üzerinden sağlık hizmetleri alanlarında 5 girişimin herbirine 50.000 ila 400.000 USD yatırım yaptığı görülüyor, ilginç olabilir.