| Özet Bilgi |
2016 Yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantý Sonuç Bildirimi |
| Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? |
Evet |
| Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? |
Hayýr |
| Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? |
Hayýr |
| Ýlgili Þirketler |
KRGYO |
|
|
Genel Kurul Çaðrýsý
|
| Genel Kurul Tipi |
Olaðan Genel Kurul |
| Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi |
01.01.2016 |
| Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi |
31.12.2016 |
| Karar Tarihi |
06.03.2017 |
| Genel Kurul Tarihi |
28.03.2017 |
| Genel Kurul Saati |
11:00 |
| GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih |
27.03.2017 |
| Ülke |
Türkiye |
| Þehir |
ÝSTANBUL |
| Ýlçe |
ATAÞEHÝR |
| Adres |
Ýnönü Cad. Kanarya Sk. No:25 Kat:4 Yenisahra Ataþehir ÝSTANBUL |
|
Gündem Maddeleri
|
| 1 - Açýlýþ, Toplantý Baþkanlýðý'nýn seçilmesi ve tutanaklarýn imzalanmasý için Toplantý Baþkanlýðý'na yetki verilmesi, |
| 2 - 2016 yýlý finansal tablolarýnýn, Yönetim Kurulu faaliyet raporunun ve baðýmsýz denetim raporunun okunmasý, müzakeresi ve Genel Kurul'un onayýna sunulmasý, |
| 3 - 2016 yýlýnda yapýlan baðýþ ve yardýmlarýn müzakeresi ile 2017 yýlý baðýþ ve yardýmlarý için üst sýnýr belirlenmesi, |
| 4 - Yönetim Kurulu üyelerinin Þirketin 2016 yýlý faaliyetlerinden dolayý ayrý ayrý ibra edilmesinin Genel Kurul'un onayýna sunulmasý, |
| 5 - 2016 hesap dönemine ait mali tablolarda oluþan karýn daðýtýmýyla ilgili Yönetim Kurulu'nun önerisinin Genel Kurul'un onayýna sunulmasý, |
| 6 - Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi ve görev sürelerinin tespiti, |
| 7 - Yönetim Kurulu üyelerinin huzur haklarýnýn belirlenmesi, |
| 8 - Yönetim Kurulu üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri uyarýnca izin verilmesinin Genel Kurul'un onayýna sunulmasý, |
| 9 - Yönetim Kurulu tarafýndan bir yýl için önerilen Baðýmsýz Denetim Þirketi'nin Genel Kurul'un onayýna sunulmasý, |
| 10 - Dilek ve temenniler, |
| 11 - Kapanýþ. |
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
|
|
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
|
| EK: 1 |
2016 GENEL KURUL BÝLGÝLENDÝRME DOKÜMANI.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný |
| EK: 2 |
2016 KRGYO Kar Daðýtým Tablosu.pdf - Diðer Genel Kurul Çaðrý Dokümaný |
|
|
Genel Kurul Sonuçlarý
|
| Genel Kurul Yapýldý mý? |
Evet |
| Genel Kurul Sonuçlarý |
2016 yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsý'nda görüþülen konular ve alýnan kararlarýn özeti þu þekildedir:
- 2016 yýlýna ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Baðýmsýz Denetim Raporu görüþülmüþ ve kabul edilmiþtir.
- Þirketin 2016 yýlý içinde baðýþ yapmadýðý hakkýnda bilgi verilmiþ ve 2017 yýlý içinde yapýlacak baðýþ ve yardým üst sýnýrý 31.12.2016 tarihli finansal tablolardaki aktif toplamýnýn %1'i olarak tespit edilmiþtir.
- Yönetim Kurulu üyeleri 2016 yýlý faaliyetleriyle ilgili ayrý ayrý ibra edilmiþtir.
- 2016 hesap dönemine ait karýn daðýtýlmayarak Þirket bünyesinde tutulmasýna karar verilmiþtir.
- Mevcut Yönetim Kurulu üyeleri 3 yýl süre ile tekrar seçilmiþtir. Aylýk net 2.200 TL huzur hakký belirlenmiþtir.
- Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kanunu hükümleri gereðince 2017 hesap dönemi hesap ve iþlemlerinin denetimi için DRT Baðýmsýz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müþavirlik A.Þ.'nin seçimi onaylanmýþtýr.
|
|
Hak Kullaným Süreçleri Ýle Ýlgili Alýnan Kararlar
|
| Kar Payý Daðýtým |
Görüþüldü |
|
Genel Kurul Sonuç Dökümanlarý
|
| EK: 1 |
KRGYO 2016 Olaðan GK Toplantý Tutanaðý.pdf - Tutanak |
| EK: 2 |
KRGYO 2016 GK Hazirun Cetveli.pdf - Hazýr Bulunanlar Listesi |
|
|
Ek Açýklamalar
|
Þirketimizin 2016 yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsý 28.03.2016 tarihinde saat 11.00'de Ýnönü Cad. Kanarya Sok. No:25 Kat:4 Yenisahra Ataþehir/ÝSTANBUL adresinde yapýlmýþtýr. Olaðan Genel Kurul Toplantý Tutanaðý ve Hazýr Bulunanlar Listesi ekte sunulmuþtur.
|
Yer Ýmleri