yani koca patronlar iþ yatýrým ve bir kaç kurumdaki speklerin esiri oluyorsa bu tahta daha çok þeye gebe bence
yani koca patronlar iþ yatýrým ve bir kaç kurumdaki speklerin esiri oluyorsa bu tahta daha çok þeye gebe bence
Elimdeki hisselerin yarýsýný satsam taban olacak böyle sýð bir hisse mi olur . Ytd
General Mobile 4G Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla 3-5 kurum yapýyor pisligi ama bence bizim menkulde bu iþlerin planlayýcýsý gibi patronsuz böyle planlý ve agresif düþüþlerin olacagýný düþünmüyorum lakin neyi amaçlýyorlar hala anlayamadým b grubu yapmamak içinde bu hareketlerin yapýldýgýna inanmýyorum artýk..
Ellerinde mallarý patladý daha da beter olsunlar asýl tokat baþka yerden sen durmadan ver borsa yukarý krgyo aþaðý borsa aþaðý krgyo aþaðý satmadýðýn zaman zarar olmuyor ki deðil mi ? Gedik ve bizim dýþýndaki 6-7 kurum bakalým kaç lotlarý kalmýþ ytd
Bu formda garanti ve vakýf iþten iþlem yapýp alýþ kademesine ufak ufak verip satýþ kademesine blok yazan var mý ?
finanstan oynuyorum alt kademelere 10-15 alýþ yazýp 10 15 lotluk satýþ kademelerini alan da benim
Yer Ýmleri