çok konuþtuk galiba birisi hemen 1.50 ye 15000 lot koydu
çok konuþtuk galiba birisi hemen 1.50 ye 15000 lot koydu
sadece anlamak için soruyorum..2.60 lý fiyatlardan bizim 1000000 lot civarý sattý sanýrým bu hissedar satýþýmý oluyor o zaman..
adamýn senedine bak 300000 milyon sermaye var 37.000 zarar var senet tavan oluyo bedelli iptal oldu diye bizim uyuz krgyo nun 66.000 sermaye 15 milyon kar var hala verim diye uraþýyo adýnkader olcaðýna kaderin kader olcak.
Senin dediðin gibi diil kardeþ...
Açýklamalar
Yönetim Kurulunun 29.11.2017 tarihli kararý ile 29.05.2017 tarihli kararý ile satýn almayý kararlaþtýrdýðý Euphoria Oteline sahip Legend Hotel Batumi JSC Þirketinin paylarýnýn tamamýnýn satýn alýnmasý hususunda satýcý ile yapýlan görüþmeler neticesinde satýn alma iþlemiyle oluþan borcun 250.000.000 .-TL'lik kýsmýnýn tahsisli sermaye artýrýmý ile ödenmesine, tahsisli sermaye artýrýmýnda beher payýn bedelinin Borsa Ýstanbul Toptan Satýþlar Pazarý kurallarý çerçevesinde ve piyasadaki oluþacak fiyattan belirlenmesine, Karar verilmiþtir. Kamuoyuna duyururuz. Saygýlarýmýzla.
kýzsamda bagýrsamda bende inatçý bir adamým az az takip ederek yedek nakit bulundurarak alýyorum bir gün bizde tek tuþ satýþ yaparýz speklere ÝNÞAALLAH
Yer Ýmleri