krgyo.JPG
buna ne diyorsunuz?
krgyo.JPG
buna ne diyorsunuz?
Yazdýklarým sesli düþüncelerim olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkes yatýrým kararýný verirken kendi hür iradesiyle verir.
Bence elinizde hiçbir Done yok boþ boþ tehdit ediyorsunuz. Burayý okuyup da korkacaklarinimi düþünüyor sunuz? Çok komik ytd
General Mobile 4G Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence önce bu bilgileri þirkete verip gerekli iþlemleri onlarýn yapmasý yolu ilk olarak denenmeli..
benim fikrim yok açýkcasý ,
Yazdýklarým sesli düþüncelerim olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkes yatýrým kararýný verirken kendi hür iradesiyle verir.
Sen öyle san kurum kurum iþlem yapan kim baþlarýnda ki kim biliyorum þikayet edersem bunlar ceza alacak ve tahta daha da aþaðý gelir burada ki arkadaþalara zarar vermek istemiyorum zaten zarardalar bak benim yazýmdan sonra tahta da iþlem nerdeyse yok onlar burayýda myneti de okuyor merak etme sen rahat ol benim bildiklerimi bilsennmm daha neler biliyorum ytd
yine söylüyorum bu bilgi ve belgeleri þirket yatýrýmcý iliþkileri ile paylaþýp onlara gerekli iþlemleri yapmalarýný yoksa kiþisel müracaat olacagý söylenmeli böylece iki tarafada mesaj verilebilir...
Yer Ýmleri