arkadaþ þu 1-2 lot alýp verenlere gýcýk oluyorum artýk..ulan alacaksan al vereceksen ver ne bu böyle hep mesaj hep þifre
3-5 ben alayým bari yoksa hareket olmayacak..
sn osumer buralardanda alýcý gelmiyorsa durum kötü o zaman..
Aslýnda durum kötü deðil sýkýcý, her mal eninde sonunda deðerini bulur buda eninde sonunda deðerini bulacak fakat sýkýcý bir þekilde olacak bu süreç þimdilik bizim menkul 1,80 altýnda satýþ yapmýyor. Hatta tekrar dan toplamaya baþladý halka açýklýk oraný þuanda 8,16 yavaþ yavaþ topluyor. ky kendini kontrol edip satýþ yapmaz ise hisse yi çok fazla dusuremezler artýk, þirket 2014 yýlýnda%25 iskonto lu olarak 1,15 TL ye halka arz edildi dolar o gün 2,10 TL idi þimdi dolar 3,95 TL yapýlan iskontoyu hesaplamaz, 3 yýllýk dolar faizini ve þirketin büyümesini düþünmez isen bile dolar karþýsýnda hissenin minimum 2,20 TL olmasý gerekir. Ev alýyormuþ gibi her ay hisse fiyatýna bakmadan bu seviyelerden alým yapmak en mantiklisi. Ytd.
General Mobile 4G Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : osumer; 30-11-2017 saat: 20:15.
krgyo.jpg
Arkadaþlar ayrýntýlý olarak grafik çizdim. Bu grafiðe göre yarýn tavan çekmesi lazým. Ama hisse ile ilgili bir kavga var ise bir oyun dönüyorsa bilemem. Son düþüþte ikili dip olayý var gibi, bu hisseyi sert yukarý taþýr anlamý vardýr. Çok sýð iþlem yapýyor. Kanalýn üstüne atmasý gerekirken, enteresan bir þekilde kanalýn içini býrak altýna atmayý baþardýlar. Ben 1,80 üstüne atacaðýný umuyorum.
Yazdýklarým kendime notlar olup, kimse için al yada sat tavsiyesinde bulunmuyorum, zaten suç olduðunu biliyorsunuz. Sadece sayfada not olarak kalsýn. @finanskoylu33
Bugün iþ bankasý yaklaþýk 29 bin lot ile alýmlarýn %86 sini almýþ parasal deðeri yaklaþýk 44 bin TL bu muhtemelen ky dir. Tek temennim büyük bir alýcýnýn ilk adýmlarýnýn olmasý .ytd
General Mobile 4G Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri