2 yýl önce takipçisi idim çalýþma yöntemi ile baþkasýndan bir mesaj aldým ve mesajý kendisine ilettim inkar etmedi ve ufaktan fýrçaladý. Butür çalýþma þeklini etik bulmadýðým ve vicdaným elvermediði için takibi býrakmýþtým.. Ama þu bi gerçek söylediði anda ve hedefinden 3.5 aþaðýda satarsak sýkýntý olmuyordu.
Beni engelleme sebebi krgyo grafiði yayýnladý 1.85 den roket 2.5 diyordu
Onu sorunca bir baktým engel koymuþ çakal martýda milletin donunu aldýlar
Lakin ediptede öyle sýrada þuan baþka kaðýt var ama bir gün onuda çarpacaklar ytd
Mardin Ý toprak kabul etmez.
krsitalden batýrdý bundan baatýrdý s... gtisn
Yazdýklarým sesli düþüncelerim olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkes yatýrým kararýný verirken kendi hür iradesiyle verir.
nasýl olsa zarardayým , satmadýðým sürece zarar etmiþ de sayýlmam. ben beklerim abi 1 sene 2 sene istediðin kadar tut...
Yazdýklarým sesli düþüncelerim olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkes yatýrým kararýný verirken kendi hür iradesiyle verir.
Kademeleri takip ediyorum da alan satan olmayýnca ( öðleden sonra 2,5 saatte 259 lot iþlem oldu) s.r.sizin birisi oyun oynuyor 20 bin lot önce 1,56 ya yazdý sonra 1,55 e yazdý sonra sildi.piyasa yapýcýsý da bizim gibi izliyor. Yada iyice ölücu çýktý kaðýdý pic ettiler.a.q. ölmüþ kaðýt aðlayani yok.ytd
General Mobile 4G Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri