Bahsettiðim kurumlardan biri bugün sattý yine (ak)acep maliyetin kaç ve neden blok satýþ koyuyorsun parana yazýk diyeceðim
Ama sebebini biliyoruz az kaldý azzz ytd
Bahsettiðim kurumlardan biri bugün sattý yine (ak)acep maliyetin kaç ve neden blok satýþ koyuyorsun parana yazýk diyeceðim
Ama sebebini biliyoruz az kaldý azzz ytd
Bu hissenin haricinde 2 hþssem daha var.yakýnda hareketlenecekler inþAllah..ý satýþlarý koyup da kendince baskýlamaya çalýþan levuk.onlarý toplamazsam þ...m.o zaman görcem seni.ben beklerim 1–2 sene sonra önemli deðil ama sen bekleyemeyeceksin. Az kaldý..
***Þahsi görüþlerim beni baðlar. Yatýrým tavsiyesi olarak algýlamayýn ,zarar edebilirsiniz.
Aynen 3 hissem var ve sattýðým an bütün portföyü fulleyeceðim ÝNÞALLAH AZ KALDI 2.64 ü agustos ayýnda görmüþ
Þuan 1.56 ve bazý aklý çok olanlar buradan hisse satacaðýmýzý düþünüyor 70-80 milyon stok arsa var kar var iç kaynaklarda para var beklenti var biz de de sabýr var beklet bakalým bekleteceðin kadar hangi hisselerdesiniz biliyorum amaaaa ytd
Gençler size güvenip bekliyorum ona göre 👍
Ýyiki ek alým yapma planlarýmýz var dedik. Hemen baþý kaldýrmaya baþladýn.Bekle geleceðim gitme.
***Þahsi görüþlerim beni baðlar. Yatýrým tavsiyesi olarak algýlamayýn ,zarar edebilirsiniz.
Yine mala baðladý 14:30 15:30 arasý 11 lot iþlem oldu ytd
General Mobile 4G Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : osumer; 11-12-2017 saat: 17:05. Sebep: Gitmesin diye satýþa kademeleri yigdilar. Ytd
Bizim menkul 1,47-1,50 arasý 30 bin lot alýþ yapmýþ KAP'a haber gönderiyor. O kadar lot bizde alým yaptýk, bizde KAP'a haber gönderelim mi? Birde piyasa yapýcýsý olacaksýn senin yapacaðýn piyasanýn AQ. 2,50-2,60 dan sattýðýn 3 milyon lotu ne zaman yerine koyacaksýn çakal buradan sana ekmek yok, en az 2 lere çek vermeye baþlayalým
Saat 14:16 ve bu saate kadar 13,534 lot iþlem olmuþ, hayýrlý iþler ytd
Yer Ýmleri