KRGYO'daki spekler DZGYO'da þov yapýyor. KRGYO'ya sýra gelecek mi
Kim ne yazarsa yazsýn.Uzun zamandýr burdayým burda olmayada devam ediyorum.Bütün yazýlanlarý okumaya çalýþýyorum.Biz birbirimizi biliyoruz gerisi hikaye.Hissenin bütün projeleri bilançosu vs.hersey ortada,þahsi hedefim uzun ve büyük . Herkese bol kazançlar sabýrlý günler.Saygilarimla yrd
Ne kadar çok o.c. varmýþ aqk karý kaç paradan aldýnýz da satmak için sýraya girdiniz sizin aak.ytd
General Mobile 4G Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yýl sonuna kadar 1.86 üzeri kapanýþ yapamassak b grubu hayal gibi görünüyor.
özürdileyerek söylüyorum endekste ne kadar boktan zararda senetler varsa hepside hak etmediði deðerlere ulaþtý krgyo bu kara göre en az 3.50 tl lerde olmsý gerekiyor.yanlýþým varsa düzeltin sayýn yavtan arkadaþým.bu kadar rezil etmenin manasý yok ama 2018 de haziran ayýna kadar bence hakettiði yere geleceðini düþünüyorum saygýlar.
Yerden göðe kadar haklýsýn sn zafer bakýnýz beyaz filo link flap bunlar krgyodan daha deðerli þirketler mi ?ama karakter vizyon kalite ile alakalý þirket hisselerine destek olmalý bütün yatýrýmlar bitmiþ hepsi satýþta stoklarýn
Ve Kilyos'ta ki arsanýn deðeri devamlý artýyor þirket alým kademelerini min 50 bin lota çýkarsa tahtada ki çete
Daha aþaðý çekemeyeceðini anlar ama iþler organize adam 2 ve üzeri almýþ hala bu fiyatlardan mal veriyor
Sebebi ne düþünen anlar 9-10 kurumdan iþlem yapýyorlar ve ellerinde yüklü mal var maliyet yüksek eðer
Tahta aniden dönerse kimseye alým fýrsatý vermeden çok rahat tahta da kalan ky malýný alýp 2.5-3.5 aralýðýna
1 haftada bile gidebilirler bekleyip göreceðiz zararda olan kaðýdý 6. aya kadar unutsun ytd
Yer Ýmleri