Yatýrým finans'in aldýðý hisseler genelde hareket ediyor. Bugün yatýrým finans 14696 adet alým yapmýþ çok küçük bir rakam ama umarým uðurlu gelir .
Ýþ yatýrým 66773 lot iþlem yapmýþ gün sonunda -2009 lotta boþa kürek çekiyor .ytd
General Mobile 4G Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
B grubu olmasý ky da bir beklenti oluþmuþ olabilir ama bana göre piyasa yapýcýsý özellikle B grubu olmamasý için çaba sarf ediyor C grubunda kaldýðýnda daha çok iþine geliyor sanki, benim için C veya B grubu olmasýnýn bir önemi yok ben düzenli olarak alým yapýyorum birikimimin % 80 i bu hisse de % 20 ise nakitte uzun bir süre buralar da takýlýr ise benim için sorun yok.daha fazla alma fýrsatým olur. 2 üstünde almaya cekinirim belki ama bu seviyeler bana göre alým fýrsatý .ytd
https://www.bloomberght.com/haberler...mpression=true
KRGYO'nýn dýþýnda aþaðýdaki hisselerin grafiklerine ve aracý kurum daðýlýmlarýna bakýnca bu adamlarýn nasýl organize çalýþtýklarýný göreceksiniz. Hareket tarzlarý hep ayný. O yüzden gerçekleþen iþlemlerin karþýlýklý olduðunu aslýnda ayný adamlar olduðunu unutmamak lazým.
DGGYO
IDGYO
DZGYO
BNTAS
GARFA
31. Pe.ev.nk alýþ ve satýþ kademelerini 31 ile doldurdu .
2 ayda 1.6 bandýndan gider her ay 10 kademe arta arta gideriz herhalde...
Yazdýklarým sesli düþüncelerim olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkes yatýrým kararýný verirken kendi hür iradesiyle verir.
Yer Ýmleri