gelen kar çok iyi deðil , bu piyasa deðerine göre muhteþem 😊
45.500.000 kar
107.000.000 piyasa degeri
bu hesaba gore f/k : 2.35
boyle bir durum olmaz.. mutlaka cok kisa sure icinde kapa orjinal mali tablolar gelince kesfedilir.
bir de bu kari diger gyo'lar gibi yeniden degerleme ilede yapmiyor, tamamen satislardan elde edilen kar .. ki muhtesem
ayrica sirketin diger gyo'lar gibi kisave uzun vadeli borc kalemi yok. riski sifir. tamamen kendi ozkaynaklari ile elde ettigi kar bu .. ki bu da muhtesem otesi
ky'nin elinde cok hisse olmadigi belli ... zaten piyasadaki hisse miktarini fiyatla carpinca 8 milyon TL yapiyor. yeri geliyor is c de tek kademede o kadar alici satici oluyor !!!
herkese bugun supriz oldu bence bu kar... ben tahtayi yapanlarin da bu durumu anlayabildigini dusunmuyorum... ama anlamak istemiyorlarsa satis baskisi kurmaya devam etsinler😊 bakalim ne kadar surede ellerinden mal ucup gidecek ??? altin yumurtlayan tavugu keserlermi gorecegiz .
ama su kesin burasi artik eski krgyo olmayacak. bunfan sonra takipte kalip fazla hareket etmemek lazim. ama zaten ky de bir mal oldugunu zannetmiyorum varsa da cok cok azdir..
"yatýrým tavsiyesi olarak asla deðerlendirilemez"

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri