Aðarlýklý ortalama kaç acaba
ASUS_Z010D cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aðarlýklý ortalama kaç acaba
50 günlük 1,83 100 günlük 1,82 buralar kuvvetli destek noktalarý ben. Yarýn dönüþ bekliyorum yukarýya malý daðýtýrken bile topladýlar ytd
sayýn yavtan bende yaklaþýk 15 yýldýr borsa ile ugraþýyorum bu kagýt 2016-12 aylýkta sanýrým 36 mln civarý kar açýkladý ve bu hiç satýn alýnmadý neden kagýt toplu çünkü piyasada alacak mal yok idi verilere göre.. sonra 1,70-2,20 hareketi oldu ve aþagýya dogru salýnmaya kagýt bugün 1,84 hareketin adý silkeleme konduki daha öncede söyledim %6 sý açýk kagýtta kim kimi silkeliyor pek anlayamýyorum vede dediginiz gibi kar beklentileri sermayesi kadar ise bu kagýdýn eski borsacýlarýn deyimiyle 10 tl olmasý gerekir belki bilirsiniz bir kagýt sermayesi kadar kar verirse 10 tl degeridir diye...umarým herþey iyi olur ama alým için acele etmiyorum çünkü biizim ve global dolayýsýyla hisse sahipleri pekte hisse ile ilgili degiller gibi selamlar
Madem 15 yýllýk deneyimin var sen soyle nerden alýnýr son kurþunu oraya saklayalým
Bu arada iþlem yapan aracý kurumlarýn çoðu ayný kiþi/lere hizmet ediyor. Dolayýsýyla doldur boþalt iþlemlerine kanmayýn.
Bu hisse de teknik analiz çalýþmaz, o yüzden þu fiyattan alýnýr satýlýr diye öngörmek yanlýþ olur. Ne zaman ki hisseyi aþaðýya alan spekcikler artýk bir hareket çekelim derse o zaman yükselmeye baþlýyor. Adamlar þu anda ortalama 2,0'lerden aldýklarý hisseleri 1,8X lerden daðýtýyor görüntüsü veriyorlar. Nereye kadar devam edecek.
Ben 1.75 leri bekleyebilirim fakat eger canlý izliyor iseniz hareketlere bakarak buralardan alým yapabilirim tamamen tahta hareketlerine baglý olarak eger kar tahminleri ve sürdürebilirlik devam ederse buralardan iyi prim býrakabilir gibi ytd
Venus_V3_5040 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Metro buraya metro burayaa heyyyy)) ytd
Yer Ýmleri