Ben en çok finali merak ediyorum, Geçen sene 1,20'den baþlayarak topladýklarý mallarýn son yükseliþle birlikte ortalamasý 2'yi bulmuþtur. Bilanço'dan gelebilecek olasý iyi bir haber kullanýlýp iyi bir karla millete mi verecekler.
Ben en çok finali merak ediyorum, Geçen sene 1,20'den baþlayarak topladýklarý mallarýn son yükseliþle birlikte ortalamasý 2'yi bulmuþtur. Bilanço'dan gelebilecek olasý iyi bir haber kullanýlýp iyi bir karla millete mi verecekler.
Bizim Menkul ve Yapý Kredi'nin birbirleriyle yüklü miktarda hisse paslaþmasý garip, zaten dün gün sonu iþlemlerine baktýðýmda bir kaç aracý kurumdan açýða iþlem yaptýklarýný gördüm. Tahminimce Bizim Menkul'den yapýlan iþlemlerin hepsi piyasa yapýcýsýna ait deðil, bir kýsmý açýða iþlemdir. Aksi takdirde hem piyasa yapýcýsýna hem de þirketin kurumsal kimliðine yakýþýr iþlemler olmaz.
Müdahale gelemediði sürece tutulmaz nereye gideceði kestirelemez fili dolaþýmý az þirketin zararý yok karý var beklentisi büyük tabi fiyat vermeyi dogru bulmuyorum söyledikleride ytr tvsiyesi deðil dir kýsmetten ötesi yok dün bindik gemiye b gurubuna yükselme beklentiside var hissenin forumdan okuduðum kadarýyla hissede olan bütün ky ALLAH gönlümüzce versin diyorum...
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.44-2.46 arasýnda iyi mal topladýlar
Kimler alýyor kimler satýyor paylaþabilecek var mý
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri