Gipten çýkýþ þartlarýyla ilgili
'Þirket hissesi GÝP'te en az 2 yýl iþlem görmüþ olmasý' böyle bir madde gördüm. Bu hesapla en erken seneye çýkacak gipten?
WAS-LX1A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VKFYO tavanda 9.82,nereden nereye,5-6 ortalama ile satmýþtýk,üstelik gidiþinide çözemedim,buda gidermi,speklerine baðlý+bomba haberine baðlý.
Sadee bumu,buna benzerleri çok,1-150-2 fiatlý hisselerin çoðu uçtu,120 pahalý dediðimiz KENT hep ironi oldu 2432 hala tavanda,buna 100 lotluklar halinde takýlýrdým trade için,130 sonrasý peþini býraktým,1 lot 120 tl eski fiatý,þimdi 2432 tl %1500 gitmiþ,onu bu fiattan kim alýyor anlaþýlmaz denklem.
Penguen bundan iyi,2.73 olan hisse 2.93'e vurdu birden,ondan biraz bunun zararýný hafiflettik,yani R zararýný,bunda zararý düzeltmemiz için 3.60 üstüne atmasý lazým,yada E fiatýnýn 500 üstünde olmasý lazým bedelliye girmek için,neyse yarýn R tahtadan kalkýyor,bunun peþinden 5 aðustos bedelli süreci takibi baþlýyor,ben bu aralar bir hareket bekliyorum Penguen gibi...ytd.
Bu zamana kadar bütün girdiðim bedelliler bunun kadar beni yormadý,üstelik onlarda tavsiyede vermiþtim,bu belirsiz denklem.
Yer Ýmleri