Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
390,50 10% 6,56 Mn 355,50 / 390,50
6,05 10% 13,27 Mn 5,45 / 6,05
17,60 10% 185,59 Mn 16,11 / 17,60
86,90 10% 807,14 Mn 78,20 / 86,90
12,55 9.99% 1,76 Mr 11,46 / 12,55
19,17 -10% 785,37 Mn 19,17 / 22,00
22,14 -10% 192,04 Mn 22,14 / 25,00
108,90 -10% 1,22 Mr 108,90 / 122,00
324,00 -10% 558,18 Mn 324,00 / 373,50
19,80 -10% 1,76 Mr 19,80 / 23,80
2,91 -9.91% 25,75 Mr 2,91 / 3,25
335,00 0.53% 16,24 Mr 310,00 / 336,50
189,00 5.06% 12,33 Mr 171,20 / 196,30
304,00 -0.57% 9,56 Mr 304,00 / 310,00
29,00 6.62% 8,49 Mr 26,56 / 29,00
20,70 1.67% 1,29 Mr 20,22 / 21,04
71,55 -1.65% 7,57 Mr 71,05 / 73,70
412,75 -1.55% 5,70 Mr 410,75 / 423,50
335,00 0.53% 16,24 Mr 310,00 / 336,50
813,00 4.1% 6,27 Mr 786,50 / 814,50
100,40 -0.59% 385,64 Mn 99,95 / 102,50
113,40 -1.13% 218,40 Mn 113,20 / 115,90
412,75 -1.55% 5,70 Mr 410,75 / 423,50
36,80 3.66% 267,89 Mn 35,70 / 37,16
10,97 -4.11% 338,77 Mn 10,97 / 11,57
85,10 0.65% 519,84 Mn 84,15 / 86,90

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 235/269 ÝlkÝlk ... 135185225233234235236237245 ... SonSon
Arama sonucu : 2148 madde; 1,873 - 1,880 arasý.

Konu: MEGAP - Mega Polietilen

1. Selam arkadaþlar

öncelikle belirtmekte yarar var ,yazacaðým paylaþým her hangi bir algý yaratmak ,al ,sat tut tavsiyesi içermeyip tamamen objektif olarak yansýtmaya çalýþacaðým kiþisel görüþümdür ,evet bende küçük yatýrýmcýyým ve çok yakýn zamanda aranýza hissedar olarak katýlan ancak çok eski bir borsacýyým kuruluþundan beri dersem yeridir, bir çok hisselerde yýllardýr yazarým zaman zaman beni okuyan arkadaþlar daha doðrusu tanýyan arkadaþlar bu güne kadar hep þükran ve teþekkür sundular sað olsunlar ,demekki hem faydalý hem objektif paylaþýmlarým oldu diye düþünüyorum

bu günkü yazým þirketin yatýrýmcý iliþkiler sorumlusu sayýn Ömer Naci Demir ile ilgili ,bir çok þirketin yatýrýmcý iliþkileri elamanlarýyla görüþtüm ancak sayýn Ömer bey kadar mutluluk duyduðum görüþme hiç olmadý o yüzden bu yazýyý yazmak içimden geldi kendisini arayýp bir iki sorum olacak dedim inanýn sanki þirketin sahibiymiþ gibi büyük bir iþtah ,zevk ve heyecanla bir çok bilgi paylaþtý ,tabi özel deðil þirketin dünü ve bu gününü içeren bilgilerdi, konusuna son derece hakim ,sabýrlý ve çok net anlaþýlýr bir þekilde bir çok bilgi aktardý kendisine bu vesileyle þükranlarýmý sunar gelecekte daha büyük baþarýlara imza atmasýný ve saðlýklý bir yaþantý dilerim

ben aranýza yeni katýldýðým için þu an zarardayým hissenin deðer kaybý nedeniyle ancak inanýn sayýn Ömer beyle olan sohbetimden sonra þirketi daha bir çok yönden tanýdým hemde sayýn Eda hanýmýn ne kadar kýymetli bir iþveren olduðunu anladým ,elini taþýn altýna koyan yiðit bir vatan evladý onda ayrýca teþekkür ederim ,geleceðini çok ,çok iyi gördüðüm bu þirkette hisse oranýmýda artýrmaya karar verdim,bu gün deðil yarýný düþündüm , týpký Eda haným gibi,dediðim gibi bu içten gelen ve inanýlarak yazýlan bir yazý olup kararlarýnýzý etkilemek amacý asla taþýmaz
    sayýn Ömer Naci Demir beye beni emekle zaman harcayýp bilgilendirdiði ve böyle bir þirketi doðru þekilde tanýmamý saðladýðý için tekrar tekrar teþekkür ederim .

not: Ömer bey bu kadar güzel ve iþtahlý bilgiler verince dayanamayýp özel bir soru sordum siz þirket sahibi aileden misiniz diye hayýr dedi ben çalýþan elemaným , bir çok insan kendi þirketini bile bu kadar güzel temsil edemez ,sað olsun var olsun hep var olsun hepinize sevgi ve saygýlarýmla.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    20,946
     Alýntý Originally Posted by HORASANLI Yazýyý Oku
    Selam arkadaþlar

öncelikle belirtmekte yarar var ,yazacaðým paylaþým her hangi bir algý yaratmak ,al ,sat tut tavsiyesi içermeyip tamamen objektif olarak yansýtmaya çalýþacaðým kiþisel görüþümdür ,evet bende küçük yatýrýmcýyým ve çok yakýn zamanda aranýza hissedar olarak katýlan ancak çok eski bir borsacýyým kuruluþundan beri dersem yeridir, bir çok hisselerde yýllardýr yazarým zaman zaman beni okuyan arkadaþlar daha doðrusu tanýyan arkadaþlar bu güne kadar hep þükran ve teþekkür sundular sað olsunlar ,demekki hem faydalý hem objektif paylaþýmlarým oldu diye düþünüyorum

bu günkü yazým þirketin yatýrýmcý iliþkiler sorumlusu sayýn Ömer Naci Demir ile ilgili ,bir çok þirketin yatýrýmcý iliþkileri elamanlarýyla görüþtüm ancak sayýn Ömer bey kadar mutluluk duyduðum görüþme hiç olmadý o yüzden bu yazýyý yazmak içimden geldi kendisini arayýp bir iki sorum olacak dedim inanýn sanki þirketin sahibiymiþ gibi büyük bir iþtah ,zevk ve heyecanla bir çok bilgi paylaþtý ,tabi özel deðil þirketin dünü ve bu gününü içeren bilgilerdi, konusuna son derece hakim ,sabýrlý ve çok net anlaþýlýr bir þekilde bir çok bilgi aktardý kendisine bu vesileyle þükranlarýmý sunar gelecekte daha büyük baþarýlara imza atmasýný ve saðlýklý bir yaþantý dilerim

ben aranýza yeni katýldýðým için þu an zarardayým hissenin deðer kaybý nedeniyle ancak inanýn sayýn Ömer beyle olan sohbetimden sonra þirketi daha bir çok yönden tanýdým hemde sayýn Eda hanýmýn ne kadar kýymetli bir iþveren olduðunu anladým ,elini taþýn altýna koyan yiðit bir vatan evladý onda ayrýca teþekkür ederim ,geleceðini çok ,çok iyi gördüðüm bu þirkette hisse oranýmýda artýrmaya karar verdim,bu gün deðil yarýný düþündüm , týpký Eda haným gibi,dediðim gibi bu içten gelen ve inanýlarak yazýlan bir yazý olup kararlarýnýzý etkilemek amacý asla taþýmaz
    sayýn Ömer Naci Demir beye beni emekle zaman harcayýp bilgilendirdiði ve böyle bir þirketi doðru þekilde tanýmamý saðladýðý için tekrar tekrar teþekkür ederim .

not: Ömer bey bu kadar güzel ve iþtahlý bilgiler verince dayanamayýp özel bir soru sordum siz þirket sahibi aileden misiniz diye hayýr dedi ben çalýþan elemaným , bir çok insan kendi þirketini bile bu kadar güzel temsil edemez ,sað olsun var olsun hep var olsun hepinize sevgi ve saygýlarýmla.
    Tamamda kardeþim hisse neden satýyorlar ???...Enayimi bu kadar yatýrýmcý ???...Madem yatýrým yapacaksan þirketin öz kaynaklarý yokmu ???...8-12 tl olan hisse fiatý neden 5 tl olmuþ sormadýnmý ?...Neyse asabým bozuluyor,size deðil patroniçe ve uþaklarýna.

3.  Alýntý Originally Posted by refaba Yazýyý Oku
    Tamamda kardeþim hisse neden satýyorlar ???...Enayimi bu kadar yatýrýmcý ???...Madem yatýrým yapacaksan þirketin öz kaynaklarý yokmu ???...8-12 tl olan hisse fiatý neden 5 tl olmuþ sormadýnmý ?...Neyse asabým bozuluyor,size deðil patroniçe ve uþaklarýna.
    sayýn Ömer beyle görüþmeden önce aynen sizin gibi düþünüyordum ,arama sebebim de daha satmaya devam edilecek miydi ,ancak sizin sorularýnýzý da sordum tabiki açýk yüreklilikle açýkladýlar hemde hiç usanmadan ,bende size aktarayým anladýðým kadarýyla sizde benim gibi bir çok kap haberini kaçýrmýþsýnýz meðer bu sorularýn cevaplarýný zaten þirket kap açýklamalarýyla yapmýþ bende size kýsaca aktarayým iyi niyetle
    satýlan hisselerin parasýný nerelerde harcayacaklarýný kapa bildirmiþler iki posta satýþ yapmýþlar bu elde edilen paralar Eda hanýmýn þahsi paralarý ancak bunu alýp cebine koymamýþ yeni yatýrýmlarda kullanýlmýþ örneðin Adýyaman'da kendi ürünlerini kendileri boyamak için yeni bir tesis kurulma aþamasýnda ileride bu bitince dýþarýya yaptýrýlan boya masrafý kara dönüþecek ayrýca kapasite artýrýmlarý için yeni bir çok makineler alýnmýþ daha gelmek üzere olanlar var, 12 liradan beþ liralara düþmesinde bedelsizin etkisi olmuþ bende bilmiyordum yani hisse bölünmüþ , fazla yormayayým seni þirketin patronu tam bir yatýrým canavarý ve aslan gibi,geleceðide benim için kristal ayna .bu görüþe sayýn Ömer beyi dinledikten sonra vardým bende bilmiyormuþum bir çok þeyi daha doðrusu hisse hakkýnda hemen hemen hiç bir þeyi sað olsun çok faydalý oldu
    þirketler hakkýnda bazen olumlu yazýlar yazan arkadaþlara zaradaki insanlar öfke duyup yaðcý falan diyebiliyor bu duyguyu çok çok iyi anlýyorum bende kaybettiðim bir kaðýdý övene bazen ayný duygularla yaklaþým sergiliyorum maalesef insanýn doðasýnda hep kazanmak hýrsý var,aslýnda çok daha güzel bilgiler edindim ancak senin sorularýný cevaplayarak kendimide yormayayým
    özet satýlan hisselerin parasýný alýp cebine koymamýþ hepsi büyüme için yatýrýma gitmiþ ,daha sonra bu hisselerini tahsisli olduðu için geri alacak halka açýklýk oraný gene eski haline dönmüþ olacak ,þimdi böyle bir patrona teþekkür edilmezmi satýp keyfine kat yat almamýþ megap ýn büyümesine harcamýþ ve harcýyor,ayrýca hem büyüyor hem karýný artýrýyor daha ne olsun ,geleceðe bakmalýyýz derim naçizane bir gün bu hissenin çok çok yukarýlarda olacaðýný þimdiden görüp buraya not edeyim ileride tarihe kayýt olsun diye ,aþýk VEYSEL in deðiði gibi dostlar bizi hatýrlasýn. kal saðlýcakla
    Son düzenleme : HORASANLI; 20-08-2021 saat: 17:02.

4. Þirkete ve patronuna guzellemeler baþlamýþ. Demek ki mal satacak ky kalmadý. Gelin alýn ki biraz daha aþaðýya basalým diyorlar. Düzeltmenin de satýþýn da bir adabý olur. Bu düzeltme deðil dupeduz ky duzme haline dönüþmüþ. Bu guzellemeler bende ters indikator.

5.  Alýntý Originally Posted by HORASANLI Yazýyý Oku
    Selam arkadaþlar

Hoþ geldin Horasanlý. Yatýrýmcý iliþkilerine sorduðunuz sorularý ve cevaplarýný özet olarak yazabilirseniz çok memnun olurum.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    20,946
    Borsada Kel Rýza-Rýdo vs'ler hiç bitmez,devamlý borsayý arpalýk gibi görürler,bunada SPK ön ayak olur yasal diye hisse satýþý hakký diye.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    20,946
     Alýntý Originally Posted by refaba Yazýyý Oku
    Fiili Dolaþýmdaki Pay Oraný 78,75%,sattýkça pay oraný yükseliyor
    Pay oraný deðiþmemiþ ayni,yada daha ilave olmamýþlar olabilir, yaklaþýk geride %21 var,bakalým bu oran dahada azalacakmý...Kel Rýzanýn IEYHO'su halka açýklýk oraný %90-Cemas %98,adam sattýkça satmýþ,þimdi hisseleri yürümüyor hala bedelli peþinde vurguna vurgun katmak için,sadece Nýbas %49 oda düþündürücü,0.60 krþ olan hisse 90 üstüne attý,þimdi-10-11 oyalanýyor,Rýzanýn attýðý kazýklar unutulmuyor,öncedende bu taktiklen usaþýn tahtasý kapanmýþtý,zamanýnda uçaktý borsanýn en pahallý hisesiydi,Aneltte Rýdvanda aynisini yapmýþtý,3tl olan hisseyi sattýkça sattý,40 krþ yaptý fiatýný tahtasý kapandý !!!,zaten bedelli demek vurgun demek,belki buda o yöne doðru gidiyor,sadece bilgi amaçlý ytd.

Sayfa 235/269 ÝlkÝlk ... 135185225233234235236237245 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •