Aramýzdaki fark ben yatýrýmcýyým,sense günlükçüsün ,ben çorbanýn iyice piþmesini bekler kývamýna gelince tabaðýma koyarým sense ,kývamýna gelmesede bir an önce çorbayý içmek istiyorsun ,bir zamanlar bende senin gibi yapardým ancak her seferinde karným aðrýdý ,tabi yol senin istediðin gibi yürü bizim iþimize uyuyor falan diye karýþma biraz ayýp oluyor yani iþine bak ,belki ben uykuyu yada uyumayý seviyorum aklýný kendine sakla
Patronun hisse fiyatýyla deðil þirketin iþleriyle ilgisi olmalý. Þirketin elde ettiði karlýlýk yükselsin, hisse fiyatý da zaten beraberinde yükselir. Bu da öyle bugünden yarýna olacak bir iþ deðil. Þirketi beðenip yatýrým yapýyorsanýz düþüþlerde stop olmak yerine fýrsat deðerlendirip pay arttýrýrsýnýz. Yok trade ediyorsanýz da þirketin ortaklarýna, patronlarýna gelip akýl vermeye kalkmanýzýn bir mantýðý yok.
Ben burada yatýrýmcýyým. Fiyatýn 5.40 olmasý 5.90 olmasýndan çok þirketin gelecek bilançolardaki karlarý beni ilgilendiriyor. O konuda da patronumuzun þuana kadar iyi iþler çýkardýðýný düþünüyorum. Þirketi aldýðý günden bugüne ciro ve karlar kaç kat artmýþ, açýn bakýn. Yapýlan yatýrýmlar sonrasý bu büyümenin devam etmesi çok olasý. Bu konuda fikrim deðiþirse karda da olsam zararda da olsam o gün stop olurum. Onun dýþýnda hissedarý olmaya devam ederim. Herkesi kendiniz gibi sanmayýn. Siz farklý bakýyorsunuz, baþka insanlar farklý bakýyor borsaya.
Çevre ve þehircilik bakanlýðýndan ,mega polietilen örme kumaþ boyama tesisi projesi ile ilgili CED gerekli deðildir kararý verildi,þirket 6, bölgede olmasý nedeniyle büyük avantajlar ve kolaylýklardan yararlanmakta ve hedefine adým adým yürümekte ,tüm paydaþlarýmýza hayýrlý uðurlu olsun
not : haber 09/09/2021 tarihinde matriks verisinden alýnmýþtýr
Haydi hayýrlýsý olsun
Bak sen yatýrýmcýsýnýz demek !,peki biz neyiz ?...28 senelik borsacýyým hiç kaybetmedim,öyle ciyakladýðýmýza bakmayýn o kardan zarardýr...2010 senesinden sonra mecbur günlükçü tradeci olduk,sebep ülke ekonomisi,çünkü piyasaya güvenmiyorum bir iktisatçý olarak,üstelik yabancýnýn tüðdüðü yerde defalarca düþünmek lazým,akþam kafam rahat uyumam lazým,92-2010 arasý bizde uzuncuyduk,ama o dönem 2010 sonrasý bitti![]()
Heyecan olsun diye mi borsadasýniz?
SM-M515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri