Mart 31 diyordu kapta son tarih. Pazartesi haberi düþebilir. Gerçekleþirse bi tavan daha yapar mý ne dersiniz ?
Mart 31 diyordu kapta son tarih. Pazartesi haberi düþebilir. Gerçekleþirse bi tavan daha yapar mý ne dersiniz ?
Alanlar kim mesela denge yi Raci Þaþmaz aldý bunlarda meþhur mu
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
alanlar kim acaba ne iþ yaparlar
Hissede hareket yokken 1.30-1,40 arasý kimse yazmazdý sürekli takip ederdim demekki baya bi ky hisseye giriþ yapmýþ inþ ters köþe yapmaz derken cuma baya bi verdi hisseyi düþükken alacaksýn çýkýþta satacaksýn gidersede dönersede þansýma diyeceksin mesela ben 1,68 verdim kaðýt 83 gördü ama bulaþmadým sonuç ortada 10bin lot vardý bekleyip dah yukarda verebilirdik ama kýsmet
Tabi tavan oluyor diye beklesek aldýðýmýz yere gelecekti
Borsada en tatlý para kazanýlmýþ paradýr
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
Yapýlan yatýrým ve ekipmaný görünce ve %100 kapasite ile çalýþan firmayý %50 daha kapasite artýrýlmasý, son günlerde bu tür ürünlerde ithalat yasaðý ve teþvik gibi hedefleri düþündüðümde aklýma þu düþünce geliyor.: Bu þirketi büyüme potansiyelini çok iyi bilen birisi, fýrsatý görünce bir þekilde borsa içinde ve dýþýnda þirketin çoðunluk hisselerini kaptý...büyük ihtimalde þirketi çok iyi tanýyan ve içerden biri..........
Uzun vade sabredebilene prim yapma potansiyeli yüksek bir hisse. B grubuna geçmesi de muhtemel. Bekliyeyim görelim.
Yalnýz þuda var al satçýlara kâr þansý verip dökmede yapýyor olabilir biz þimdilik ne desek boþ bu hafta neler olacak izleyip görelim
Elinde olana bol þans
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
Yer Ýmleri