Aynen öyle acemice olsada bir grafiktir falan bir cevap alamadýk prof olsak sormayýz zaten![]()
Aynen öyle acemice olsada bir grafiktir falan bir cevap alamadýk prof olsak sormayýz zaten![]()
valla 2 þýk var.. ya çok kiþiyi döktü yada yeterli alýcý bulamadý yukarý cekiyor
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
MEGAP*** MEGA POLÝETÝLEN KÖPÜK SANAYÝ A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel) )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Yönetim Kurulunun 10.05.2018 tarihinde aldýðý yönetim kurulu kararý doðrultusunda Makina teçhizatý alýmý ve yatýrým faaliyetleri kapsamýnda þirketimizin yeni açmýþ olduðu Avcýlar Firuzköy'deki þubemize 2000m2 lik alana deðeri *1.257.120.- TL olan 22 adet *örme makinasý alýnmýþ olup 11.05.2018 tarihinde faaliyete baþlanmýþtýr. Makinalarýn alýmýnda kredi kullanýlmamýþ olup þirket özkaynaðýndan karþýlanmýþtýr. Bu baðlamda ilgili yatýrýmlarýmýzla firmamýzýn kumaþ üretim kapasitesi ortalama 200 ton civarýnda gerçekleþmesi hedeflenmektedir. Bu üretimimiz sayesinde aylýk3.4 milyon yýllýk ise 24 milyon ciro beklenmektedir. Üretimimizin %30-35 lik kýsmýnýn ihracat olarak gerçekleþtirilmesi ön görülmektedir. Yeni yönetim olarak 2018 yýlý hedeflerimiz doðrultusunda ciromuzda %120 oranýnda artýþ beklenmektedir.* Kamuoyuna saygýlarýmýzla bildiririz.
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Olaya bak dün karar al bugün uygulama, aslýnda bunlar haberi gizlemiþ.. yola cýktý bu artýk
Aþaðýdan malý topla sonra haberi gönder ayýp be
Yer Ýmleri