Megap, þimdi niye düþtü yahu?
General Mobile 4G Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Megap, þimdi niye düþtü yahu?
General Mobile 4G Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hakan kürklü megap alýn diyormuþ hasat zamaný geldi belliki kademelerde alýcý yok gerçekten çok zayýf kaðýt...!
***MEGAP*** MEGA POLÝETÝLEN KÖPÜK SANAYÝ A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel) )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Mega Polietilen Köpük Sanayi Ve Ticaret A.Þ. Yönetim Kurulu baþkaný Eda Özhan baþkanlýðýnda toplanarak aþaðýdaki kararý almýþtýr.
Þirketimiz artan sipariþ ve üretim hacmini karþýlayabilmek adýna, toplam maliyeti 483.840,00 TL (Dörtyüz Seksen Üç Bin Sekiz Yüz Kýrt Türk Lirasý) olan 4 adet Vigoni penl marka ve 2 adet Cambur Ovatro marka örme makinesi alýnmasý yönetim kurulunca kabul edilmiþtir.
Bu alýmla birlikte þiretimizin örme kapestesi 25% oranýnda artmasý beklenmektedir.
Kamoyuna Saygýlarýmýzla bildiririz
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/711272
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
iþler yoðun diyorsun 5 tl halka ýrz fiyatýna bile getiremedin hisseyi
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/711272
Dikkatli olmakta fayda var.. haberi kullanýp ele vermeseler bari...
Ytd...
4 adet Vigoni penl marka ve 2 adet Cambur Ovatro marka örme makinesi almışlar güyaaa....
google a bi girip yazın bu aldıklarını iddia ettikleri iki markayı tek bir sonuç bulunamıyor. google bulamıyorsa böyle bir marka da yoktur benim için.
milleti gazlasyıp çok pis verecekler ele bence... ytd...
aynen öyle ya 5 tl olacak yada 1,8 tl ele verecek ortasý yok
Özel Durum Açýklamasý (Genel) A+ A-
Özet Bilgi
ihracat sözleþmesi
Ýlgili Þirketler
[]
Ýlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Mega Polietilen Köpük Sanayi Ve Ticaret A.Þ. Yönetim Kurulu baþkaný Eda Özhan baþkanlýðýnda toplanarak aþaðýdaki kararý almýþtýr.
Þirketimiz, BEND Limited Liability Company (RUSYA) Þirketi ile toplamda 12 ay sürecek ve yaklaþýk olarak 3.000.000,00 Dolarlýk (18.000.000,00TL) Ýhracat anlaþmasý imzalama kararý, yönetim kurulunca kabul edilmiþtir.
Kamoyuna saygýyla bildiririz
Yer Ýmleri