Aklýmdaki bazý sorular (devam)
4- Yapýlacak olan bedelli sermaye artýrýmýndan elde edilecek gelirin %62 gibi büyük bir oranýnýn !!! iþletme sermayesi güçlendirilmesi !!!gibi muallak bir alana yönlendirilmesinin asýl sebebi nedir ? Herhangibir duran varlýk alýmýna ihtiyaç yokmudur ?
5- Bazý firmalarda faturasýz yapýlan satýþlar bilançoda ortaklar borçlar kaleminde izlenmektedir. Süreç þöyle iþler faturasýz satýþ yapýlýr ele geçen nakit yine faturasýz alýþlarda eritilmeye çalýþýlýr ancak illa sisteme sokulmasý isteniyorsa sanki ortak firmaya borç veriyormuþ gibi onun adýna firmanýn banka hesabýna yatýrýlýr. Firma ortaðýnýn daha önceden yapmýþ olduðu 2 milyon küsür sermaye artýrýmýnýn bu konu ile uzaktan yakýndan alakasý varmýdýr?

Originally Posted by
axaray
Aklýmdaki bazý sorular
1- Fabrika binasý kime ait ?
2-MEGA FOAM AÞ isimli 2018 yýlýnda Hüsnü Ender Erel ve Nurhan Yeni tarafýndan kurulan firmanýn - ki bu firma ayný zamanda MEGAPOL ün sattýðý makinayý 1.700.000 TL YE almýþtýr - MEGAPOL ile ilgisi varmýdýr ?
3- 1.700.000 TL ye satýlan makinanýn ekspertizi yapýlmýþmýdýr?
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Yer Ýmleri