bu arada yaklaþýk bir yýldýr bu hisseyi takip ettiðimi söylemek istiyorum..ilk yarýyýlda 50 milyon ciroya karþýlýk 2,5 milyon kar yapmýþtý ..ikinci yarýyýlda ise 119 milyon ciro ve 4,750 milyon kar yapmayý baþardý...toplam bir yýlda ise 169 milyon ciro ve 6,750 milyon da kar yapmayý baþardý...
ciro müthiþ artmýþ...kar da iyi artýyor..bu gün merak ettiklerimi þirket ile görüþerek sordum..öncelikle bu müthiþ ciroyu ticaretten mi üretimdekileri satarak mý yaptýnýz diye sordum...bana 40 adet örme makinalarý olduðunu ve bunlarýn þu anda avcýlardaki fabrikamýzda üretim yaptýklarýný söylediler...ayrýca týpký bilici tekstil gibi fason üretim de yapabildiklerini söylediler...bir yerde uygun bir mal bulmuþ iseler bunu alýp kar ile sattýklarýný söylediler..amaç kar etmek deðil midir diye de sordular..bu konuda bence sonuna kadar haklýlar...
politen iþinde son yarýyýlda iyi satýþ yapamadýklarýný ve zarar ettiklerini sordum...bunu politen fabrikasýný hadýmköyden avcýlardaki tekstil fabrikamýzýn 300 metre yakýnýna taþýmalarýndan dolayý o iþlerin aksadýðýný söylediler o yüzden de o bölümden istedikleri performansý yakalayamadýklarýný ama 2020 yýlýnda böyle bir sýkýntýlarýnýn olmayacaðýný zaten orasý için yeni de bir makina aldýklarýný söylediler...yani bu yýl politen sektöründen 1,5 milyon zarar deðil de iyi de bir kar yapacaklarýný söylediler..
bu korona virüsü ile hem tekstilde hem de politen iþinden ciro ve kar artýþlarýný beklediklerini ama henüz o nedenden dolayý iþlerinin açýlmadýðýný çünkü eski stoklarýn henüz tükenmediðini söylediler...yani çindeki sipariþlerin kendilerine kaymasýný beklediklerini söylediler..tabi virüsün türkiyeye de sýçramamasý þartý ile dediler..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri