Hg konaky ... Petroda 2500 lotun duruyor mu... biliciden sonra seni de burda görmek güzel...
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hg konaky ... Petroda 2500 lotun duruyor mu... biliciden sonra seni de burda görmek güzel...
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hoþgeldin dostum. Bende þuan çok az var. Bedelliden sonra almayý düþünüyorum. Bir de þu GÝP belasýndan kurtulsa süper olur. Geçen þirketle görüþtüm GÝP den çýkmak için 2 sene GÝP de durmak gerekiyor dedi. Ne alakaysa ?
GÝP in zararý sadece saatte tek fiyat tek iþlem deðil. Tavan ve taban yüzde 10. Bilançolar 6 ayda bir gönderiliyor. Yani temmuz ayýna kadar bilanço yok.
Yani GÝP den çýkmadan adam olmasý zor.
Asla yatýrým tavsiyesi olamaz
Potansþyel çok var ama uzun sireç blcyt gibi arkasý gðçlü deðil bende bi 5 bin attým alýrým düþtükçe bedelli hikayesi faln birz yol var doyurucu toplamak için..
arkadaþlar ben de ilk etapta sermayemin %50 si ile 2,73 ten giriþ yapmýþtým...bir iki gün içinde 2,81 i de görmesine raðmen satmadým..ama son günlerdeki endeks düþüþlerinde sert düþünce 2/3 lük kýsmýný 2,70 ten verdim..hala elimde 10 bin adet var...bedelliye yakýn fuul dalmayý düþünüyorum...bu bebek hisseyi kaçýrmamak lazým...önemli diplere düþtükçe diðer hisselerimden satýþ yapýp burada pozisyonumu artýrmayý düþünüyorum...bakalým nasipte neler olacak..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
benim de 170 bin...geçen aylarda 210 bini bulmuþtu..kazançkapýsý dostumun da 420 bin civarý..o hala blcyt da...hedefine varýrsa ordan çýkar o vakit megapa yoðunlaþýr..gerçi onun da elinde 10 bin civarý var...piyasa bu hisseyi keþif ettiðinde bu hisseyi kimse tutamaz...
bakalým belki de bedelli ayaðýna hisseyi aþaðý çekebilirler..yeni bir dip yaptýrýrlarsa fuul dalarým...gip pazarýnda olmasý da önemli deðil....eninde sonunda su akar yolunu bulur...eninde sonunda hisseler ederlerine çýkarlar..
blcytda da hatýrlarsanýz çok yazdýk...ama bir ara artýk biz de gözlerimizin gördüklerinden yýldýk ,umutlarýmýzý kayýp ettik...tekstil sektörünün reytingi yok o yüzden çýkmaz diye düþündük..ama yanlýþ düþündük..akýl ve mantýðýmýzýn dediðini uygulamamýz gerekiyordu..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Keko dostum blcyt den buraya geçenlerin hepside iyi temelci borsada uzun vade temel önemli ben blcyt de iyi parayla girdim iyi kazandým benimde 10 civarý kaldý cuma bayaðý verdim kalanýda 10 civarý gederse verir bir süre vedalaþýrým.. Þu an küçükletden bu favorim büyüklerden uzun vade thyo topluyorum þu an voltalite yüksek yoksa borsada büyüklerdende iyi hisse var ama dediðin gibi bebeðin büyümesi iyi oluyor...
H. B Mehmet Tercüman dostum
petroda 1000 lotum kaldý 48 maliyetle toplamýþtým ondanda iyi aldýk bereket versin.. Bu dönemde turzm için çok tehlikeli ama bi riske girdiö malýn nerdeyse tamamý patronda geri kalaný yapý kredi son iki ayda 15 bin topladý bende satmadým kalan 1000 i onlarla takýlacam bakalým yelkeni nereye vuracaklar..
Yeni makinalar aldi.biraz durdo ya benziyor..isi buyutuyor..tekstil siparisleri artabilir..borsanin kar ve sermayesine gore en ucuz hissei gorunumunde..10 lu rakamlara hizla cekebilirler..olusan durum bu senede uygun..
Yer Ýmleri