Ýyi dileklerin için tskler dostum..doðru hatirliyorsun batmanliyim ve saðlýk sektöründe çalýþmaktayým. .bizim burda þükür ki vaka sayýsý azdýr. .
Buna raðmen azami olarak kurallara riayet ediyorum..ama iþin aslý da kaderdedir. .ne kadar da korunursan Korun kaderin gelmiþse o virüs maskenin de içinden geçip seni bulabiliyor. .
O yüzden de önce tedbir sonra da tevekul etmek gerekiyor. .
Megap ise çok beðendiðim bir hisseydi. .bu virüs çok etkilemezse þirketten beklentilerim büyük olacak. .Bakalým bilançolarý nasýl olacak
Ciroya deðer vermezseniz bile kar miktarýna deðer vermek zorundasýnýz. .geçmiþten bu güne her yýl yaptýðý karý alt alta yazdýðýnýzda artan kar zaten Size birçok ipucu verecektir. .
Özellikle 2019 yýlý son çeyrekte yaptýðý 4.250 milyon kar müthiþti ..bunun yanýnda sirketin artýk devlet teþviklerinden faydalanmak için attýðý adýmlar þirketin kabuk deðiþtireceðinin iþaretlerindendir. .
Bu olumlu adýmlarý gerçekleþtirir ise ve virüs de megapi teðet geçerse þirket çok büyüyebilir..O durumda zaten þu anda da iþlem gördüðü GÝP pazarindañ çýkýp yýldýz pazara geçer. .
Önünde uzun bir süreç olduðuna inaniyorum
Þifre, kullanýcý kodu hepsini unuttum yeniden kayýt oldum bayaðýdýr yazacaktým foruma giremeyince yazamadým. Bir arkadaþ 2,53 ortalamayla aldýrttý þubatta þöyle olacak böyle olacak diye þubatta söylediði rakamýn yarýsýný bile görmediði gibi kaðýdý istediðin zaman satmak imkansýz gibi. Hep son iþlem fiyatýný yazýyorum bir altýndan iþlem yapýyor. 2 kademe altýný yazýyom 3 kademe alttan iþlem görüyor. Lanet olsun çok zararla da olsa kurtulsam diyorum kene gibi yapýþtý kurtulamýyorum. Dün akþamdan 5000 lot 1,80 kapanýþ fiyatýndan satýþ yazdým þ.ler 70 lot iþlem yaptýlar almamak için ardýndanda indirdiler önce 1,77 ye sonrada 1,76 ya. Yani senin istediðin zaman satmana müsade etmiyorlar. Bu sadece bugün deðil satmak istediðim zaman hep böyle oluyor. Bu pazarýnda kötü tarafý bu
(Yatýrým tavsiyesi deðildir)
Arkadaþlar þirketin üretim yaptýðý fabrika kendi malýmý kiralýkmý. Fabrikayý aradým sekreter kýz ben bilmiyorum dedi. Yatýrýmcý iliþkileri sorumlusunuda iki kere aradým yok dediler
Bedelliden elde edilecek fonun 2.3 milyon TL si yeni makine yatýrýmýna 4 milyon TL side patrona olan borcu kapamaya kullanýlacakmýþ. 2.3 milyon TL lik makinede 340 bin dolar ediyor. Bu 340 bin dolarcýk makineyle ne üretecekler merak ettim. Daha çok patron þirkete koyduðu parasýný almak için bedelli yapýyor gibi.
Tekstil uretiminin olduðu fabrika kira onu biliyorum ama merkez ve poliüretan fabrikasini bilmiyorum.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam olarak patron koyduðu parasini alacak denmez.
Daha önce sirkete avans olarak verdigi miktar kadar sermaye artirimina para koymadan hisse sahibi olacak.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri