[QUOTE=balýkadam;4324818]Tekstil uretiminin olduðu fabrika kira onu biliyorum ama merkez ve poliüretan fabrikasini bilmiyorum.
Teþekkürler balýkadam. Üretime ara verdilermi acaba bilginiz varmý?
[QUOTE=balýkadam;4324818]Tekstil uretiminin olduðu fabrika kira onu biliyorum ama merkez ve poliüretan fabrikasini bilmiyorum.
Teþekkürler balýkadam. Üretime ara verdilermi acaba bilginiz varmý?
1.5 nin altina iner mi
SM-A505F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
tabi daha önümüzde bedelli süreci var..bedelli spk dan onaylanýrsa ?? megapý izlemek gerekecek..acaba o vakit düþer mi yoksa çýkar mý ?? bedelli onaylanýr ve gerçekleþirse önündeki belirsizlik biter hem de mali yönden oldukça da güçlenir...o zaman daha güzel bilançolar gündeme gelebilir...izleyip görmek gerekiyor...megapýn atlatmasý gereken süreçler var...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Umarým hisseye iyi yansýr
EML-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Açýklamalar
oda_ExplanationTextBlock|
Þirketimizin kumaþ üretim tesislerinde Ar-ge bölümümüzün çalýþmasý sonucunda maske üretiminde kullanýlmak üzere %100 organik pamuk elyafýndan antibakteriyel özelliði olan ve yýkanabilir kumaþ çalýþmalarýmýz sonuçlanmýþ olup gerekli izinler alýndýktan sonra seri üretime geçilecektir.
güzel bir kap haberi gelmiþ megapýn...þirket bebek þirket demiþtik...yeni yeni büyüme hamleleri yapýyor..devlet teþvikli iþlere girmeye baþlayacak...adým adým büyümeye devam...
bu hissede 1,20-130 aralýklarýndan maliyet düþürememiþtim ama bazý arkadaþlara aldýrabilmiþtim...güzel kazandýlar..tebrikler....
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
arkadaþlar tekstilde ilk çeyrek karlarý iyi gelir ,ikinci çeyrek karlarý ise geneli kötü...malum megap 6 ayda bir kere bilanço yolluyor...o yüzden de bilançosu orta þekerli olur diye düþünüyorum..yani virüs bir miktar megapý etkileyecektir..tabi þu anda bilançodan söz edilecek bir vakit deðil çünkü daha aylar var açýklanmasýna...ama bir önbilgi mahiyetinde bir fikrimizin olmasý iyidir..
Yer Ýmleri