Originally Posted by
kazankazan
MEGAP-R 2,76 açtý 7 TL yi gördü. 1 TL de bedelli parasýný yatýracak 7+1=8 TL ye almýþ oluyor bölünmüþ fiyatla megapý. Demek ki bilmeyen çok kiþi atladý hisseye.
MEGAP=MEGAPR+1 þekliden fiyatlamalý.
Megap 4 TL ise MEGAP-R 3 TL olmalý.
Megap FK þuan 18 i geçti.
þu anda bu þekilde olabilir fk ama bu maske iþinden ne kadar kar yapacak bilemiyoruz..o gelecek kara göre bir deðerlendirme yapmak lazým...fakat þirketin büyüme yatýrýmlarýna bakýldýðýnda þirketin gittikçe büyüyeceði ve bu gidiþle de GÝP pazarýndan çýkýp yýldýz pazarýna gireceði anlaþýlýyor..
bu arada kazankazan dostum borsada çok baþarýlý...þu anda bulunduðu deva hissesini de çok beðendiðimi söylemek istiyorum..zaten özelden soran bir çok kiþiye devayý da öneriyorum...benim hisse de þu anda egegübredir...
egegübre mi deva mý ?? bana göre egegübre...çünkü sektörü güzel..liman iþinden güzel kar ediyor...sermayesi düþük...yeni yaptýðý ve yapacaðý yatýrýmlar var..gübre sektörü artýk yavaþ yavaþ kar yapmaya baþlayacak..limaný ise þu anda hisseyi taþýyan ve büyük karlar yapan iþ kolu...
zaten buna inanmasaydým egegübreyi tercih etmezdim..ama egegübrenin tahtasý çok sýð...almak ve satmak çok zor...
ben kazankazan dostuma da bana da baþarýlar diliyorum...
tabi unutmadan siz deðerli megap yatýrýmcýsýna da baþarýlar diliyorum...yalnýz þu anda yorum yapýyorum diye megap al anlamý çýkmasýn...bunu fiyatý çok düþüklerde iken söylemiþtim..gelecek bilançosu bize alýp almamayý veya tutup tutmamayý gösterecek..þu anda hiç bir fikir söylemek istemiyorum..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri