Ben salý günü bedelli parasi kadar R sattým. Fakat bugün para boþa çýkmadý. Neden acaba. Rüçhan haklarý bittikten sonra mý serbest kalacak ?
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben salý günü bedelli parasi kadar R sattým. Fakat bugün para boþa çýkmadý. Neden acaba. Rüçhan haklarý bittikten sonra mý serbest kalacak ?
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle birden deðil,4 cývarýyken kademeli olarak 2.60'a kadar topladým,iþte o yüzdendi ciyaklamam...amacým çok düþtü diye trade yapmaktý,yaptýk,soluðu 2.50'de aldýk,neyse bugün E tavan çekti moralim yerine geldi,bugün 2 hissem tavanladý,diðer 3 hissede iyi pirim yaptý,bayrama moralli girdim,herkesin þimdiden bayramýný kutlarým,bayram sonrasý buluþmak üzere
![]()
Bugunkü olay rüçhanlarýn baskýlayýp elden alýndýgýnýn kanýtý tavan kapatt...Eski bi abimin dedigi gibi borsa kim kime corsa ....![]()
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
satmayýn daha ne soliim tavan oluyor millet sokaktan toplamýyor parayý, dinle beni blanço iyi gelecek bu þirket ilerler yorum beni baðlar danýþman deðilim fakat bu oyunlarý yemem dün bütün gün cüzi alýþ yazdým 1 lot alýþ gelmedi karar sizin
R 2.50 cývarýydý,neden almadýn tahtasý kapanmadan önce,bizde tonlan var,artýk istediðimiz fiatlardan E olarak satarýz,zaten hep böyle oluyor,bize eziyet edenler,sonra kendileri baþlýyor ezile,büzüle bizden almak için yýrtýnýyorlar,neyse 4.50 sonrasý daðýtmaya baþlarým,az çektirmedi bize,guya yarýya düþtü diye almýþtýk,demekki daha düþüþ bitmemiþ,bizde mala gömüldük þurdan,burdan döner diye,neyse bugün 3.50 yaptýktan sonra dönüþ yaptý,zaten E fazla almadým,çünkü devamlý R topladýðýmdan gerek görmedim.
Bilanço geldi. 2019 6 aylýk 2,5 milyon gelmiþti. Þimdi 6 aylýk 8.5 milyon geldi. Satýþlar 55 milyondan 132 milyona çýkmýþ
Haaydi bakalým megap.
Kesinlikle YTD.
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Elinde olanlara hayýrlý olsun, güzel bilanço
Yer Ýmleri