Bu hisse hep bana fýrsat verdi saðolsun. Eþleþme görmek iyi. Ytd
Kesinlikle YTD.
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Tekrar 3.64,sanýrým bir mokluk peþindeler,3.34 tabaný,Rus aþýsý falan hikaye,maske devamlý lazým,baþka þeyler var bunda,sanýrým elde kalan R'ler beni düþündürüyor.
elde kalan r ,leri firma alým yapacaðý soylendi, alýpta ufaktan satýp baský ile bezdýrýp alttan alma durumu dýyorum hissenin durumu dandik deðilki , kasýtlý yapýlýyor ,gelen blanço gayet güzel, bürüt satýþlar 3 katlamýþ ,býrde bunlar yatýrma gidiyor adýyamanda sanýrým büyük bir arazi kapattýlar yeni makinlar sipariþ verildi , tabiki bunlar bu sayfalarý okuyorlar ýllaki , þirket parayý býyere kacýramaz bende burada beklerim ,sorun yok...
Aynen tahmin ettiðim gibi baský satýlmayan R'lermiþ...Bundan sonraki süreç nasýl olacak bakalým,herzaman satýlmayanlar yatýrýmcýyý usandýrýyor.
Þirketimizin 06.08.2020 tarihli açýklamasýnda yer alan Tasarruf Sahiplerine Satýþ Duyurusu'na istinaden, pay sahiplerimizin yeni pay alma (rüçhan) haklarýnýn kullanýmýndan sonra kalan 97.127,390 TL nominal deðerli paylarýn Borsa Ýstanbul AÞ Birincil Piyasa'da satýþa sunulmasýna yönelik olarak ilgili paylarýn tamamýnýn satýþý (lot altý paylar hariç) 11.08.2020 (bugün) itibarýyla tamamlanmýþtýr.
Saygýlarýmýzla kamuoyuna duyurulur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/868165
Bigparada bizim hisse en çok yükselenler gurubunda,yani %10 tavanda 3.64 ile,bigparanýn ilk üyelerindenim,tüpçü satýn aldýktan sonra yorumlarý kapattý iktidara giydirme olduðu için,yani yalaka,yalama gurubu,abuk,sabuk veri vermeleri gayet normaldir,temennim bu rakamýn yarýna yansýmasý
,zaten yarýnki tavaný 4...ytd.
Yer Ýmleri