Originally Posted by
HORASANLI
Selam arkadaþlar
öncelikle belirtmekte yarar var ,yazacaðým paylaþým her hangi bir algý yaratmak ,al ,sat tut tavsiyesi içermeyip tamamen objektif olarak yansýtmaya çalýþacaðým kiþisel görüþümdür ,evet bende küçük yatýrýmcýyým ve çok yakýn zamanda aranýza hissedar olarak katýlan ancak çok eski bir borsacýyým kuruluþundan beri dersem yeridir, bir çok hisselerde yýllardýr yazarým zaman zaman beni okuyan arkadaþlar daha doðrusu tanýyan arkadaþlar bu güne kadar hep þükran ve teþekkür sundular sað olsunlar ,demekki hem faydalý hem objektif paylaþýmlarým oldu diye düþünüyorum
bu günkü yazým þirketin yatýrýmcý iliþkiler sorumlusu sayýn Ömer Naci Demir ile ilgili ,bir çok þirketin yatýrýmcý iliþkileri elamanlarýyla görüþtüm ancak sayýn Ömer bey kadar mutluluk duyduðum görüþme hiç olmadý o yüzden bu yazýyý yazmak içimden geldi kendisini arayýp bir iki sorum olacak dedim inanýn sanki þirketin sahibiymiþ gibi büyük bir iþtah ,zevk ve heyecanla bir çok bilgi paylaþtý ,tabi özel deðil þirketin dünü ve bu gününü içeren bilgilerdi, konusuna son derece hakim ,sabýrlý ve çok net anlaþýlýr bir þekilde bir çok bilgi aktardý kendisine bu vesileyle þükranlarýmý sunar gelecekte daha büyük baþarýlara imza atmasýný ve saðlýklý bir yaþantý dilerim
ben aranýza yeni katýldýðým için þu an zarardayým hissenin deðer kaybý nedeniyle ancak inanýn sayýn Ömer beyle olan sohbetimden sonra þirketi daha bir çok yönden tanýdým hemde sayýn Eda hanýmýn ne kadar kýymetli bir iþveren olduðunu anladým ,elini taþýn altýna koyan yiðit bir vatan evladý onda ayrýca teþekkür ederim ,geleceðini çok ,çok iyi gördüðüm bu þirkette hisse oranýmýda artýrmaya karar verdim,bu gün deðil yarýný düþündüm , týpký Eda haným gibi,dediðim gibi bu içten gelen ve inanýlarak yazýlan bir yazý olup kararlarýnýzý etkilemek amacý asla taþýmaz
sayýn Ömer Naci Demir beye beni emekle zaman harcayýp bilgilendirdiði ve böyle bir þirketi doðru þekilde tanýmamý saðladýðý için tekrar tekrar teþekkür ederim .
not: Ömer bey bu kadar güzel ve iþtahlý bilgiler verince dayanamayýp özel bir soru sordum siz þirket sahibi aileden misiniz diye hayýr dedi ben çalýþan elemaným , bir çok insan kendi þirketini bile bu kadar güzel temsil edemez ,sað olsun var olsun hep var olsun hepinize sevgi ve saygýlarýmla.
Yer Ýmleri